Ολυμπιακός: Πάει για έναν μήνα εκτός δράσης ο Μόντε Μόρις
Το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού αναφορικά με τον τραυματισμό του Μόντε Μόρις, όπως το μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας.




Ο Μπρόρσον τόνισε ότι και ο Γκαρσία ήταν ένας παίκτης-πολεμιστής όταν έπαιζε ποδόσφαιρο, ενώ είπε και μία ατάκα για το... προβλημα που δυσκολεύει την προσωπική σχέση εκτός γηπέδου.
Το σχετικό απόσπασμα:
«Τον ήξερα λίγο από πριν. Ήταν στη Ρεάλ από το 2005, τότε που είχαν όλα τα αστέρια, και παρ’ όλα αυτά έμεινε εκεί για μερικές σεζόν. Ήταν λίγο σαν κι εμένα στο γήπεδο, ένας πολεμιστής με πολλές κίτρινες και κόκκινες κάρτες. Του αρέσει η νοοτροπία μου, γι’ αυτό με πήρε μαζί του στην Κύπρο», λέει ο Μπρόρσον, που αγωνίστηκε στoν Άρη Λεμεσού από τον Ιανουάριο του 2022 έως το καλοκαίρι του 2024.
Υπάρχει όμως ένα πρόβλημα με τον Πάμπλο Γκαρσία που δυσκολεύει την προσωπική σχέση εκτός γηπέδου.
«Δεν μιλάει καθόλου αγγλικά, μόνο ισπανικά. Ο γιος του μάς μεταφράζει, είναι υπάλληλος του συλλόγου», λέει ο Σουηδός στόπερ του ΑΠΟΕΛ.
Περισσότερα ΕΔΩ: ΜΠΡΟΡΣΟΝ: «Αρέσει στον Πάμπλο Γκαρσία η νοοτροπία μου - Ήταν πολεμιστής στο γήπεδο»
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις