Επεισόδιο με Αστυνομία στην κερκίδα Ανόρθωσης: «Κρατούσα ένα μωρό 3 χρονών για να το μεταφέρω με ασφάλεια εκτός αγωνιστικού χώρου»

Επεισόδιο με Αστυνομία στην κερκίδα Ανόρθωσης: «Κρατούσα ένα μωρό 3 χρονών για να το μεταφέρω με ασφάλεια εκτός αγωνιστικού χώρου»

Δήλωση από την εκπρόσωπο Τύπου της Ανόρθωσης, Στέλλα Μάρκου για το περιστατικό με την Αστυνομία και τους οπαδούς της Κυρίας στην Αρένα.

Τι δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM:

Για το επεισόδιο που έγινε στην Αρένα: «Όπως είχα πει την ίδια μέρα, είναι ένα περιστατικό που προκαλεί ντροπή, χρειάστηκε να πάρουμε στα χέρια μας μικρά παιδιά να τα μεταφέρουμε από τους γονείς τους για να είναι καλά, δεν είναι υπερβολή αυτό που λέω. Με τον κόσμο της Ανόρθωσης δεν μπορεί να παίζει κανένας, ο κόσμος διδάσκει οπαδισμό με την στήριξη του την στιγμή που η ομάδα περνάει δύσκολα. Θα προχωρήσουμε σε καταγγελία σίγουρα δεν θα το αφήσουμε έτσι. Σε κανένα παιχνίδι της Ανόρθωσης δεν έγινε οτιδήποτε σοβαρό. Ποιος διαπληκτισμός επιτρέπει στην αστυνομία να μπαίνει και να χρησιμοποιεί σπρέι, γιατί αυτό λέχθηκε απ’ την αστυνομία. Δεν είμαστε υπέρ οποιασδήποτε μορφή βίας. Εγώ κρατούσα έναν μωρό 3 χρονών για να μεταφέρω με ασφάλεια εκτός αγωνιστικού χώρου».

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Ανείπωτη θλίψη: Έφυγε από τη ζωή ο Πέτρος Χρίστου - Πότε θα γίνει η κηδεία - Δείτε φωτογραφία

Ανείπωτη θλίψη: Έφυγε από τη ζωή ο Πέτρος Χρίστου - Πότε θα γίνει η κηδεία - Δείτε φωτογραφία

Θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου του Πέτρου Χρίστου, από το Παλαικύθρο και τέως κάτοικου του συνοικισμού Στροβόλου ΙΙΙ, ο οποίος απεβίωσε στις 6 Οκτωβρίου 2026, σε ηλικία 88 ετών.