Το πρώτο δίμπαλο του Μαέ και η... κορυφή του Γιόβετιτς

Το πρώτο δίμπαλο του Μαέ και η... κορυφή του Γιόβετιτς

Αναρτήσεις από την ΟΜΟΝΟΙΑ με ενδιαφέρον στατιστικά των παικτών της.

Αναλυτικά:

Πρώτο παιχνίδι στο οποίο ο Ράιαν Μαέ πετυχαίνει δύο γκολ με τη φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Έφτασε τα επτά στο πρωτάθλημα και είναι στην 3η θέση του πίνακα των σκόρερ, έχοντας τρία λιγότερα από τον Γουίλι Σεμέδο ο οποίος κατέγραψε την ασίστ στο δεύτερο γκολ του Μαέ και ανέβηκε στις επτά μέσα στη χρονιά.

Με την πανέμορφη ασίστ που μοίρασε στον Εβάντρο, ο Στέβαν Γιόβετιτς ανέβηκε στις οκτώ μέσα στη χρονιά και είναι πρώτος στη σχετική λίστα.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by OMONOIA FC (@omonoiafootball)

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Φωτίου για την απόρριψη της έφεσης για Καφού: «Διαβεβαίωσα τον πρόεδρο της ΑΕΛ ότι γίνονται αλλαγές και πρέπει να δοθεί χρόνος...»

Φωτίου για την απόρριψη της έφεσης για Καφού: «Διαβεβαίωσα τον πρόεδρο της ΑΕΛ ότι γίνονται αλλαγές και πρέπει να δοθεί χρόνος...»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM παραχώρησε ο πρόεδρος της επιτροπής εθνικών ομάδων και εκπρόσωπος της ΑΕΛ στην ΚΟΠ, Φώτης Φωτίου, ο οποίος μίλησε για την απόφαση του Εφετείου που απέρριψε την έφεση της Λεμεσιανής ομάδας για την εξοντωτική ποινή στον Καφού, αλλά και για την χθεσινή δραματική νίκη της Εθνικής Κύπρου.

BEST OF THEMASPORTS