Μετά τους Αλέχο και Γαλανόπουλο η διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη έβαζε το κερασάκι στην τούρτα των μεταγραφών της χειμερινής περιόδου.
Η είδηση που περίμεναν οι ΑΠΟΕΛίστες ήταν γεγονός, με την ανακοίνωση για την επιστροφή Πιέρου Σωτηρίου να σκορπά τον ενθουσιασμό στις τάξεις των γαλαζοκίτρινων.
Όπως και στη ζωή, στο ποδόσφαιρο έρχονται και οι δυσάρεστες ειδήσεις. Ο ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε στις 29 Δεκεμβρίου 2025 ότι ο Πιέρος Σωτηρίου υπέστη ρήξη χιαστού και μηνίσκου με αποτέλεσμα να χάνει το υπόλοιπο της σεζόν.
Ο Κύπριος επιθετικός πλέον καλείται με υπομονή να δουλέψει υπό τις οδηγίες γιατρών και στη συνέχεια προπονητών για να επιστρέψει με την νέα σεζόν στον αγωνιστικό χώρο. Μέχρι τότε ο Πιέρος θα στηρίζει την ομάδα του από την κερκίδα.