«Πάντα είχα κοιλιά, ποτέ δεν μου άρεσε το γυμναστήριο και η δίαιτα»

«Πάντα είχα κοιλιά, ποτέ δεν μου άρεσε το γυμναστήριο και η δίαιτα»

Αφοπλιστικά ειλικρινής εμφανίστηκε ο Μαρσέλο σε συνέντευξη που παραχώρησε, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι η γυμναστική ποτέ δεν κατάφερε να τον κερδίσει.

Για πολλούς ο Μαρσέλο αποτελεί το κορυφαίο αριστερό μπακ στην ιστορία του αθλήματος. Ο Βραζιλιάνος έχει γράψει τη δική του ιστορία σε αυτή τη θέση και όλα αυτά αποφεύγοντας όσο το δυνατόν περισσότερο τη γυμναστική, όπως ο ίδιος παραδέχεται.

Ο θρύλος της Ρεάλ Μαδρίτης σε συνέντευξη που παραχώρησε στάθηκε στην… κοιλιά του, ενώ τόνισε ότι του άρεσε να απολαμβάνει τη ζωή, χωρίς να τον ενδιαφέρουν οι δίαιτες και τα γυμναστήρια.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Μαρσέλο:
«Μόλις χτες έβλεπα κάποια βίντεο με εμένα και τα έδειχνα στα παιδιά μου στο σπίτι και ο Liam με ρώτησε, ‘Μπαμπά, ήσουν χοντρός τότε, έτσι δεν είναι;’ και του απάντησα, ‘Φυσικά.’ Η σωματοδομή μου πάντα ήταν έτσι. Είχα κοιλιά, ποτέ δεν είχα τα έξι-pack του Ρονάλντο. Ποτέ δεν ήμουν αθλητής, πάντα απολάμβανα τη ζωή μου.

Φυσικά, γυμναζόμουν, αλλά ποτέ δεν πήγαινα στο γυμναστήριο ή δεν ακολουθούσα αυστηρές δίαιτες ή κάτι τέτοιο. Αργότερα άρχισα να κάνω περισσότερα πράγματα. Αλλά το σώμα μου πάντα ήταν έτσι και πάντα έπαιζα με τον ίδιο τρόπο. Όμως, φυσικά, όταν συνέβαινε κάτι κακό, έλεγαν ότι ήμουν υπέρβαρος. Είναι φυσιολογικό».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Αδειάζει η… κλεψύδρα για Κάρικ, έτοιμος ο αντικαταστάτης του στη Γιουνάιτεντ, έχει διορία ενός μήνα να «γυρίσει» το κλίμα!

Αδειάζει η… κλεψύδρα για Κάρικ, έτοιμος ο αντικαταστάτης του στη Γιουνάιτεντ, έχει διορία ενός μήνα να «γυρίσει» το κλίμα!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται να έχει επιστρέψει στην εσωστρέφεια, καθώς η σεζόν της, δεν έχει ξεκινήσει καλά. Ο Μάικλ Κάρικ, ηγείται της προσπάθειας, έβγαλε την ομάδα 3η πέρσι, όμως φέτος δυσκολεύεται. Υπάρχουν φήμες, πως οι άνθρωποι του συλλόγου είναι δυσαρεστημένοι μαζί του. Μάλιστα, έχει… βγει και ο αντικαταστάτης του. Όπως και να ‘χει, ο Άγγλος φαίνεται πως έχει διορία, για να «γυρίσει» το κλίμα.