Stoiximan: Ανταγωνιστικές Αποδόσεις στο Βίρτους Μπολόνια-Ολυμπιακός Πειραιώς

Stoiximan: Ανταγωνιστικές Αποδόσεις στο Βίρτους Μπολόνια-Ολυμπιακός Πειραιώς

Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018

Ο Ολυμπιακός Πειραιώς αντιμετωπίζει απόψε στις 21:30 εκτός έδρας τη Βίρτους Μπολόνια στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Euroleague, με την Stoiximan να προσφέρει Ανταγωνιστικές Αποδόσεις στους φίλους της καλαθόσφαιρας.

Η νίκη των Ιταλών προσφέρεται σε απόδοση 2.42 από την Stoiximan και η νίκη της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα στο 1.55.

Έως 50€ Free Bet με την εγγραφή* στη Stoiximan

Το να κερδίσει ο Ολυμπιακός με διαφορά περισσότερη από 3,5 πόντους προσφέρεται στο 1.85, ενώ το αντίστοιχο χάντικαπ για την Βίρτους Μπολόνια δίνει απόδοση 1.87.

Τέλος το να μπουν περισσότεροι από 165,5 πόντους στον αγώνα αποτιμάται στο 1.87 και λιγότεροι στο 1.85.

Έως 50€ Free Bet με την εγγραφή* στη Stoiximan

Παιχνίδι που θα βρείτε στην Stoiximan με 0% γκανιότα*!

*0% γκανιότα σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως στις αποδόσεις για το 12Χ στο ποδόσφαιρο και τον Νικητή Αγώνα στο μπάσκετ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ!

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση*.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

* Απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης

Και…μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

Ακολούθησε την Stoiximan και στα social media (Facebook: @StoiximanCY, Instagram: @stoiximan_cyprus, Tiktok: @stoiximan_CY) για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις προσφορές της!

 

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Μάθαμε για Στεφάνοβιτς...

Μάθαμε για Στεφάνοβιτς...

Ο 29χρονος Σέρβος αμυντικός Ντούσαν Στεφάνοβιτς το περασμένο καλοκαίρι όταν ήρθε στην ΑΕΛ, Υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη Λεμεσιανή ομάδα.