Τροχαίο για τον Ελ Κααμπί στην παραλιακή (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Τροχαίο για τον Ελ Κααμπί στην παραλιακή (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ένα απρόσμενο γεγονός με πρωταγωνιστή τον επιθετικό του Ολυμπιακού, Αγιούμπ Ελ Κααμπί, έλαβε χώρα πριν από λίγες ημέρες στους δρόμους της παραλιακής.

Όπως μοιράστηκε σε σχετικό ποστάρισμά της στα social media μία πολίτης, ο Μαροκινός άσος ενεπλάκη σε τροχαίο με δική του υπαιτιότητα.

Μάλιστα, η ίδια αναφέρει πως ο Ελ Κααμπί ήταν απολύτως συνεργάσημος και ευγενικός τακτοποιώντας το περιστατικό πολύ γρήγορα.

Δείτε αναλυτικά:

«Φίλοι μου καλημέρα. Πριν από 2 ημέρες είχα ένα τρακαρισματάκι με τον Super Star παίκτη του Ολυμπιακού Αγιούμπ Ελ Κααμπί (υπαιτιότητά του). Με αντιμετώπισε πολύ ευγενικά και ήταν εξαιρετικός, άψογος θα έλεγα, σε όλη του την συμπεριφορά . Το περιστατικό μας τακτοποιήθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και για τους δυο μας. Αισθάνομαι πολύ τυχερή που γνώρισα αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο! Παραθέτω τα πειστήρια!!

Εγώ και ο φίλος μου Αγιούμπ σας ευχόμαστε ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!!!!».

Πηγή: monobala.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Γιάτσεκ “Σαγόνιας” Γκμοχ

Γιάτσεκ “Σαγόνιας” Γκμοχ

Ο Γιάτσεκ Γκμοχ εγκαταστάθηκε μόνιμα το 1979 στην χώρα μας (στο “Ελλάντα” όπως έλεγε ο ίδιος) και συνέδεσε το όνομά του κυρίως με την εξαιρετική διετία 1983-1985 του Παναθηναϊκού (νταμπλ το 1984 εναντίον τουΑλέφαντου και μέχρι τα ημιτελικά του Πρωταθλητριών το 1985) και φυσικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος με την Λάρισα το 1988, την μεγαλύτερη χαρά της ζωής του όπως τονίζει.