Σοκ με τον Τζέισον Κόλινς: Έχει γλοιοβλάστωμα τετάρτου σταδίου

Σοκ με τον Τζέισον Κόλινς: Έχει γλοιοβλάστωμα τετάρτου σταδίου

Ο Τζέισον Κόλινς ανακοίνωσε πως έχει γλοιοβλάστωμα τετάρτου σταδίου, έναν επιθετικό τύπο καρκίνου του εγκεφάλου, και υποβάλλεται σε θεραπεία που περιλαμβάνει ακτινοθεραπεία και στοχευμένη χημειοθεραπεία.

Ο Τζέισον Κόλινς αγωνίστηκε 13 χρόνια στο ΝΒΑ και πέρασε από έξι διαφορετικές ομάδες (Νετς, Γκρίζλις, Τίμπεργουλβς, Χοκς, Ουίζαρντς, Σέλτικς). Με μία ανοιχτή του επιστολή στο ESPN έκανε γνωστό πως έχει γλοιοβλάστωμα τετάρτου σταδίου.

Ανέφερε πως θόλωνε η σκέψη του, δυσκολευόταν να συγκεντρωθεί και έχανε τη βραχυπρόθεσμη μνήμη του. Μετά από μία αξονική τομογραφία ανακάλυψε πως έχει όγκο στον εγκέφαλο.

 

Θυμίζουμε πως ο Κόλινς «έγραψε» ιστορία στο ΝΒΑ καθώς ήταν ο πρώτος ενεργός παίκτης στη λίγκα που αποκάλυψε πως είναι ομοφυλόφιλος.

 
sdna.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Το πρόστιμο που κλήθηκε να πληρώσει η Μπαρτσελόνα, για την παράνομη προσέγγιση του Χουλιάν Άλβαρες

Το πρόστιμο που κλήθηκε να πληρώσει η Μπαρτσελόνα, για την παράνομη προσέγγιση του Χουλιάν Άλβαρες

Η Ατλέτικο κατάφερε όχι μόνο να κρατήσει στο ρόστερ της τον Χουλιάν Άλβαρες παρά την πολιορκία που δέχτηκε ο Αργεντινός διεθνής φορ από την Μπαρτσελόνα αλλά δικαιώθηκε όσον αφορά στην καταγγελία που είχε κάνει κατά των μπλαουγκράνα για παράνομη επαφή τους με τον παίκτη.