ΝΙΚΟΛΑΟΥ: «Είμαστε χαρούμενοι για τους τρεις βαθμούς»

ΝΙΚΟΛΑΟΥ: «Είμαστε χαρούμενοι για τους τρεις βαθμούς»

Ο προπονητής του Ακρίτα Χλώρακας Μάριος Νικολάου μίλησε μετά το ματς με τον Εθνικό Άχνας.

«Είμαστε χαρούμενοι για τους τρεις βαθμούς, όμως ακόμη υπάρχει πολύς δρόμος μπροστά μας. Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο για την  προσπάθεια των παικτών μου, όσων άρχισαν, αλλά και όσων μπήκαν ως αλλαγές και βοήθησαν σημαντικά.

Μπράβο και στον αντίπαλο, ο Εθνικός σε αρκετά διαστήματα του αγώνα ήταν καλύτερος από εμάς, ίσως να ήταν διαφορετικά τα πράγματα, αν σκόραρε στο πέναλτι.

Εμείς θα χαρούμε σήμερα και από αύριο αρχίζουμε προετοιμασία για το επόμενο παιχνίδι που είναι πολύ δύσκολο και σημαντικό»

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Ούτε ο... Πελέ να ήταν: Ξανά στο προσκήνιο για Πάφο και Πουλούλου, μαζί με καμιά... δεκαριά ενδιαφερόμενες ομάδες!

Ούτε ο... Πελέ να ήταν: Ξανά στο προσκήνιο για Πάφο και Πουλούλου, μαζί με καμιά... δεκαριά ενδιαφερόμενες ομάδες!

Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα από το εξωτερικό, η Κυπελλούχος Πάφος συνεχίζει να έχει στο... μπλοκάκι της την περίπτωση του 27χρονου Κονγκολέζου επιθετικού, Αφίμικο Πουλούλου, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Πολωνική Γιαγκελόνια.

BEST OF THEMASPORTS