ΠΡΩΤΗ φορά από τον εκπληκτικό Σινγκ!

ΠΡΩΤΗ φορά από τον εκπληκτικό Σινγκ!

Μόλις στο 4ο λεπτό του αγώνα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» ανάμεσα στην Ομόνοια Αραδίππου και την ΑΕΛ, ο Λούθερ Σίνγκ σκόραρε με εξαιρετικό σουτ εντός περιοχής και έβαλε μπροστά στο σκορ τη Λεμεσιανή ομάδα με 0-1 και στο 18΄ με τρομερό βολέ έγραψε το 0-2!

Είναι το 5ο φετινό γκολ του Νοτιοαφρικανού εξτρέμ και 7ο συνολικά από τη μέρα που ήρθε στην ΑΕΛ, αφού σημείωσε και δύο γκολ στο περσινό πρωτάθλημα!

Μάλιστα, είναι η πρώτη φορά που σημειώνει δύο τέρματα σε ένα παιχνίδι και υπάρχει πολύς χρόνος ακόμα για να πετύχει και άλλα τέρματα, αλλά και η πρώτη φορά που σκοράρει σε δύο συνεχόμενα παιχνίδια, αφού είχε πετύχει γκολ και στο Λεμεσιανό ντέρμπι με αντίπαλο τον Απόλλωνα!

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ξέσπασε με τεσσάρα στην ουραγό Γουλβς και πλησίασε τετράδα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ξέσπασε με τεσσάρα στην ουραγό Γουλβς και πλησίασε τετράδα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε ένα από τα καλύτερα φετινά της παιχνίδια κόντρα στην αδύναμη Γουλβς και πανηγύρισε την εύκολη εκτός έδρας νίκη με 4-1, πλησιάζοντας την πρώτη τετράδα της Premier League.