Οι «ενοχλήσεις στη μέση» του Νατέλ και το Καζακστάν…

Οι «ενοχλήσεις στη μέση» του Νατέλ και το Καζακστάν…

Ο Λέο Νατέλ επικαλέστηκε ενοχλήσεις στη μέση και γι’ αυτό το λόγο δεν συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα προετοιμασίας της ομάδας. Έμεινε εκτός αποστολής από το χθεσινό παιχνίδι με τον Εθνικό.

Μερίδα οπαδών της ΑΕΛ ασκούν κριτική στον εκπρόσωπο τύπου Νικόλα Λεβέντη, ότι δεν λέει την αλήθεια. Κι όμως, αυτή είναι η πραγματικότητα…

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός, ισχυρίζεται ότι δεν είναι σε θέση να προπονηθεί κανονικά…

Δικαιολογημένα πολύς κόσμος, ανησυχεί ότι ίσως πίσω από τις «ενοχλήσεις στη μέση», να κρύβεται επιθυμία και πίεση που βάζει στους διοικούντες ο Νατέλ, με αντικειμενικό σκοπό να υπογράψουν την πώληση του στην Ορνταμπασί του Καζακστάν.

Για τον πρόεδρο «ΚΚ» και τους συνεργάτες του, δεν είναι τόσο απλό και εύκολο να γνωστοποιήσουν ενδεχόμενη απόφαση τους, ότι «πουλήθηκε ο παίχτης», επειδή πριν ενάμισι μήνα είχε πουληθεί στην Σαουδική Αραβία ο Κέλλερ, παραμονές του επαναληπτικού του κυπέλλου με την Ομόνοια.

Επειδή θα «στερήσουν» από την τεχνική ηγεσία, μια πολύ ποιοτική επιλογή για την επιθετική γραμμή στους ημιτελικούς του κυπέλλου.

Υπάρχει και η άποψη μερίδας του κόσμου, που λέει το εξής:

Αφού θέλει (ντε και καλά) να πάει αλλού ο παίχτης, που θα πληρώνεται πλουσιοπάροχα, αν ικανοποιηθεί η διοίκηση ας τον δώσει να πάει στο καλό.

Υπενθυμίζουμε ότι η μεταγραφική περίοδος στο Καζακστάν λήγει στις 3 Απριλίου.

Πόλυς Χαραλάμπους 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Formula 1: Πώς πρέπει να αλλάξει ο Σαρλ Λεκλέρ για να προσαρμοστεί στη Ferrari SF-26

Formula 1: Πώς πρέπει να αλλάξει ο Σαρλ Λεκλέρ για να προσαρμοστεί στη Ferrari SF-26

Ο Σαρλ Λεκλέρ και η Ferrari παραδέχθηκαν ότι η νέα γενιά μονοθεσίων δεν ταιριάζει στο έμφυτο οδηγικό στιλ του Μονεγάσκου. “Χρειάζεται διαφορετική οδηγική προσέγγιση αλλά είναι πολύ οξυδερκής και θα τα καταφέρει”, λέει ο διευθυντής της Scuderia Φρεντ Βασέρ.