Η έκπληξη στον Διαμαντάκο για τη σημερινή ξεχωριστή μέρα (ΒΙΝΤΕΟ)
Ο Ελλαδίτης επιθετικός του ΑΠΟΕΛ, Δημήτρης Διαμαντάκος, γιορτάζει σήμερα (05/03) τα 33α γενέθλια του και οι «γαλαζοκίτρινοι» του ευχήθηκαν «χρόνια πολλά» στα social media.




Και πως να ξεχάσει άλλωστε, το... επαγγελματικό ντεμπούτο που έκανε με τη Λούτον, στον εντός έδρας αγώνα της για το EFL Trophy με αντίπαλο την Έξετερ;
Πιο συγκεκριμένα, ο Κυπριακής καταγωγής 18χρονος μεσοεπιθετικός πέρασε στο ματς ως αλλαγή στο 71' και η χαρά του ήταν διπλή, αφού η Λούτον κέρδισε με 4-0 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση.
Σημειώνουμε ότι ο νεαρός Ζαχαριάδης αποτελεί «γέννημα θρέμμα» της Λούτον και μάλιστα πριν από μερικούς μήνες, βραβεύτηκε ως ο καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής της ομάδας του για την περσινή χρονιά, χάρη στην οποία εξασφάλισε και το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο!
Two more senior debuts last night.
— Luton Town FC Academy (@academyltfc) December 3, 2025
Congratulations, Zach and Jack 🧡 pic.twitter.com/t6aUFSjU7s
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις