Θα σπάσει την «κατάρα» ή... μια απ' τα ίδια; Η πιθανή ενδεκάδα του... τιμωρημένου Μάρτινς

Θα σπάσει την «κατάρα» ή... μια απ' τα ίδια; Η πιθανή ενδεκάδα του... τιμωρημένου Μάρτινς

Επιστροφή στα... δύσκολα για την ΑΕΛ, η οποία θα κοντραριστεί απόψε (19:00) στο ΓΣΠ με τον ΑΠΟΕΛ, για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η Λεμεσιανή ομάδα καλείται να... διαψεύσει τα προγνωστικά, σε μία έδρα όπου η παράδοση είναι συντριπτικά εναντίον της απέναντι στους «γαλαζοκίτρινους» της Λευκωσίας, τους οποίους έχει να κερδίσει στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα, από την... πρώτη θητεία του Πάμπου Χριστοδούλου, τη σεζόν 2011-2012, όταν μάλιστα η ΑΕΛ είχε κατακτήσει τον τίτλο μετά από 44 χρόνια!

Από τότε, η Λεμεσιανή ομάδα συνήθως χάνει με... κάτω τα χέρια και σε ελάχιστα ματς κόντρα στον ΑΠΟΕΛ στη Λευκωσία, ήταν έστω ανταγωνιστική.

Το μεγάλο στοίχημα για σήμερα, θα είναι - αρχικά - η ΑΕΛ να μπορέσει να κοιτάξει στα μάτια την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία και να μην τη φοβηθεί, για να καταφέρει τουλάχιστον να είναι ανταγωνιστική, όπως ήταν στο ντέρμπι με την Πάφο. Αλλιώς, οι οπαδοί της θα βρεθούν για πολλοστή φορά στο... ίδιο έργο θεατές.

Και αν από εκεί και πέρα έρθει και το θετικό αποτέλεσμα, έστω και η ισοπαλία, θα είναι φυσικά καλοδεχούμενο.

Στα... πλην για την ΑΕΛ πάντως, είναι ότι σήμερα θα προσπαθήσει να «ξορκίσει τους δαίμονες της», χωρίς τον Ούγκο Μάρτινς στον πάγκο, αφού είναι τιμωρημένος και θα δει το παιχνίδι από την εξέδρα, με αποτέλεσμα ο πήχης δυσκολίας να αυξάνεται και άλλο.

Θυμίζουμε ότι η Λεμεσιανή ομάδα παραμένει χωρίς νίκη κόντρα σε ομάδα που βρίσκεται τη δεδομένη στιγμή στην πρώτη εξάδα, από τον Φεβρουάριο του... 2023 (!) και είναι και αυτή η κακή παράδοση, ένα επιπλέον βαρίδι για τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία.

Πιθανή ενδεκάδα: Οτσόα, Κονσεϊσάο, Στεφάνοβιτς, Κέλερ, Μπογκτάν, Ιμανισίμουε, Γκλάβτσιτς, Ζόκε, Φορεστιέρι, Νατέλ, Σινγκ.

Στην αποστολή είναι και οι: Κυριάκου, Κεραυνός, Φραντζής, Ζντραβκόφσκι, Παπαφώτης, Φεριέρ, Χριστοδούλου, Μιλοσάβλιεβιτς, Φιλιώτης, Μακρής, Γουίλερ και Παναγή.

Εκτός έμεινε ο τραυματίας Ζράντι.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Τραμπ μετά από επαφές με το Πακιστάν: Δύο εβδομάδες εκεχειρία με Ιράν εφόσον ανοίξουν τα Στενά του Ορμούζ

Τραμπ μετά από επαφές με το Πακιστάν: Δύο εβδομάδες εκεχειρία με Ιράν εφόσον ανοίξουν τα Στενά του Ορμούζ

Η ανάρτηση του Αμερικανού προέδρου μετά την πακιστανική έκκληση για εκεχειρία δύο εβδομάδων. Έκκληση Πακιστάν για εκεχειρία δύο εβδομάδων στο “παρά πέντε” της διορίας Τραμπ στο Ιράν