Νέο βίντεο - ντοκουμέντο από την εξάρθρωση του κυκλώματος που παρίστανε υπαλλήλους του ΔΕΔΔΗΕ και λογιστές

Νέο βίντεο - ντοκουμέντο από την εξάρθρωση του κυκλώματος που παρίστανε υπαλλήλους του ΔΕΔΔΗΕ και λογιστές

Από την επιχείρηση έχουν συλληφθεί 44 άτομα και έχει ταυτοποιηθεί η εμπλοκή τους σε περισσότερες από 1.000 περιπτώσεις - 3 κρατούμενοι ήταν οι καθοδηγητές

Νέο βίντεο έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛΑΣ από τη χτεσινή επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αθηνών σε περιοχές της Αττικής, Κορίνθου και στις φυλακές Κορυδαλλού για εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης, τα μέλη της οποίας διέπρατταν απάτες και κλοπές σε βάρος πολιτών, προσποιούμενοι τους υπαλλήλους ΔΕΔΔΗΕ, λογιστές και δημοσίους λειτουργούς.

Από την επιχείρηση έχουν συλληφθεί 44 άτομα, έχει ταυτοποιηθεί η εμπλοκή τους σε περισσότερες από 1.000 περιπτώσεις, με εκτιμώμενο παράνομο οικονομικό όφελος 7.600.000 ευρώ. Σύμφωνα με τις Αρχές, ελέγχθηκαν 3 κρατούμενοι που φέρεται να είχαν ρόλο καθοδηγητή στη σπείρα.

 


Δείτε εδώ το βίντεο

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Από πού θα δείτε την ματσάρα Άρσεναλ-Άστον Βίλα και άλλους αγώνες για την Premier League και Euroleague (ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ 30/12)

Από πού θα δείτε την ματσάρα Άρσεναλ-Άστον Βίλα και άλλους αγώνες για την Premier League και Euroleague (ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ 30/12)

Αγώνες μπάσκετ για την Euroleague και το EuroCup, καθώς και αγώνες ποδοσφαίρου για την Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, περιλαμβάνονται στο σημερινό (30/12) πρόγραμμα των αθλητικών τηλεοπτικών μεταδόσεων.