Μοιράστηκαν βαθμούς Κρεμονέζε και Αταλάντα

Μοιράστηκαν βαθμούς Κρεμονέζε και Αταλάντα

Δεν είχε νικητή η αναμέτρηση ανάμεσα σε Κρεμονέζε και Αταλάντα με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1 και να μοιράζονται βαθμούς.

Η ομάδα του Νταβίντε Νίκολα άνοιξε το σκορ με τον «γερόλυκο» Τζέιμι Βάρντι στο 78ο λεπτό και πίστεψε πως θα επέστρεφε στις επιτυχίες για πρώτη φορά από τις 29 Αυγούστου (τέσσερις ισοπαλίες και μια ήττα).

Ωστόσο, έξι λεπτά αργότερα, ο Μάρκο Μπρεσιανίνι, που είχε περάσει στο ματς δευτερόλεπτα νωρίτερα αντί του Μάριο Πάσαλιτς, νίκησε τον Μάρκο Σιλβέστρι ισοφαρίζοντας σε 1-1 για την Αταλάντα.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα η Αταλάντα βρίσκεται στην 8η θέση με 12 βαθμούς ενώ έναν βαθμό πίσω της είναι η Κρεμονέζε.

Πηγή: sdna.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Το πρόστιμο που κλήθηκε να πληρώσει η Μπαρτσελόνα, για την παράνομη προσέγγιση του Χουλιάν Άλβαρες

Το πρόστιμο που κλήθηκε να πληρώσει η Μπαρτσελόνα, για την παράνομη προσέγγιση του Χουλιάν Άλβαρες

Η Ατλέτικο κατάφερε όχι μόνο να κρατήσει στο ρόστερ της τον Χουλιάν Άλβαρες παρά την πολιορκία που δέχτηκε ο Αργεντινός διεθνής φορ από την Μπαρτσελόνα αλλά δικαιώθηκε όσον αφορά στην καταγγελία που είχε κάνει κατά των μπλαουγκράνα για παράνομη επαφή τους με τον παίκτη.