Ποιος θα το αλλάξει;

Ποιος θα το αλλάξει;

Τα ακούει ξανά τα τελευταία δυο 24ωρα ο πρόεδρος της ΑΕΛ, επειδή η ομάδα ήταν ένα… μάτσο χάλια (ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο) στον αγώνα με τον Άρη.

Ότι λειτουργούν λανθασμένα κάποια πράγματα, ως προς τον τρόπο που επιλέγουν τους παίχτες στην ομάδα, το έχουμε επισημάνει αρκετές φορές, κατά την θητεία του «ΚΚ».

Από την περασμένη εβδομάδα, επιβεβαιώθηκε ότι βρίσκονται σε συζητήσεις με τον πρόεδρο της Σαρλερουά, Φαμπιέν Ντεμπέκ (ήταν στο «Αλφαμέγα» την Κυριακή) για να του παραχωρήσουν το πλειοψηφικό πακέτο (μαζί με την διαχείριση) της εταιρίας.

Αν τελικά δεν καρποφορήσουν οι συζητήσεις με τον Βέλγο επιχειρηματία, τότε θα κληθεί να βρει άλλες… λύσεις ο Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, για να μπει σε πιο στέρεα καλούπια η ομάδα.

Αποκλείεται να μην έχει εμπεδώσει ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΛ, για τον τομέα που "μπάζει" περισσότερο και δεν καταφέρνουν να στήσουν ανταγωνιστική ομάδα.

Οι εισηγήσεις που του έκαναν μερικά πρόσωπα του περιβάλλοντος του, έχουν αποδειχθεί λανθασμένες εκ του αποτελέσματος.  

Είναι ξεκάθαρο ότι ο κόσμος κουράστηκε, να μην αναλαμβάνει κανένας την ευθύνη, για την υπογραφή συμβολαίων, με παίχτες μέτριων δυνατοτήτων ή και αμφιβόλου αξίας.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Φαν Ντάικ: “Εξεπλάγην όταν έμαθα τα νέα για τον Άρνε Σλοτ”

Φαν Ντάικ: “Εξεπλάγην όταν έμαθα τα νέα για τον Άρνε Σλοτ”

Ο αρχηγός της Λίβερπουλ, Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, μετά τη φιλική αναμέτρηση της Ολλανδίας με την Αλγερία, παραδέχθηκε ότι ξαφνιάστηκε όταν είδε πως η Λίβερπουλ απομάκρυνε τον Άρνε Σλοτ από τον πάγκο της.