Ο ΚΟΑ στηρίζει τον 1ο Famagusta Marathon-Protaras 30km Race

Ο ΚΟΑ στηρίζει τον 1ο Famagusta Marathon-Protaras 30km Race

Ένας ξεχωριστής σημασίας αγώνας προστίθεται στο δρομικό κίνημα της Κύπρου, καθώς ανακοινώθηκε ο 1ος Famagusta Marathon-Protaras 30km Race, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 11 Οκτωβρίου 2026 στον Πρωταρά, με κεντρικό σύνθημα «More than a Race».

Σε Συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2025 στο Πολιτιστικό Κέντρο του κατεχόμενου Δήμου Αμμοχώστου στη Δερύνεια, έγιναν γνωστές οι λεπτομέρειες του πρώτου επίσημου αγώνα δρόμου μεγάλων αποστάσεων που θα φιλοξενήσει η ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου.

Τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού εκπροσώπησε στη Συνέντευξη Τύπου το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Ανδρέας Παπαλλής, ο οποίος στο χαιρετισμό του σημείωσε ότι ο ΚΟΑ θα είναι συνοδοιπόρος των διοργανωτών σ’ αυτή την προσπάθεια, καθώς «παραδοσιακά ο Οργανισμός στηρίζει τέτοιες δράσεις που προωθούν την άθληση και την ευγενή άμιλλα».

«Εύχομαι αυτή η διοργάνωση να δώσει το έναυσμα σε ακόμη περισσότερους πολίτες να μυηθούν στη μαγεία του Μαραθωνίου για να μπορέσουν να γνωρίσουν τα πολλαπλά οφέλη που προσφέρει η άθληση», κατέληξε.

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Οπαδοί του Ολυμπιακού πήγαν σπίτι του Πίτερς για να τον πείσουν να μείνει!

Οπαδοί του Ολυμπιακού πήγαν σπίτι του Πίτερς για να τον πείσουν να μείνει!

Οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού βρέθηκαν στο σπίτι του Άλεκ Πίτερς, τον αποθέωσαν και του ζήτησαν να μείνει στον Πειραιά!

BEST OF THEMASPORTS