Έφτασε η ώρα της ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ για Γιόβετιτς - Η ενημέρωση για τους τραυματίες

Έφτασε η ώρα της ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ για Γιόβετιτς - Η ενημέρωση για τους τραυματίες

Σε ρυθμούς πρωταθλήματος θα μπει από σήμερα (13/10) η Ομόνοια, και μετά την επιστροφή των διεθνών παικτών της στις προπονήσεις, θα φουλάρει για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την Freedom24 Krasava ΕΝΥ, για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος, το οποίο είναι για τις 19 Νοεμβρίου (18:00).

Ο Χένινγκ Μπεργκ θα έχει περισσότερες επιλογές στη διάθεση του για τον σχεδιασμό των αγωνιστικών του πλάνων, αφού ο Γιόβετιτς προπονείται πλέον κανονικά, ενώ ο Στεπίνσκι θα δοκιμάσει σήμερα να μπει στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων και οι πιθανότητες για να προλάβει το ματς είναι με το μέρος του.

Ακόμη, ο Φαμπιάνο θα δοκιμάσει να προπονηθεί μέσα στην εβδομάδα και αν τα καταφέρει, θα δηλώσει κι αυτός παρών.

Ο Άγγελος Ανδρέου που τραυματίστηκε στο ματς της Κύπρου με τη Βοσνία, θα χάσει ακόμα μερικές προπονήσεις και θα αξιολογείται καθημερινά η κατάσταση του, ενώ ο Άιτινγκ ακολουθεί το πρόγραμμα αποθεραπείας του.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

"Δεν θα κάνουμε καταγγελία, θα δώσουμε τα λεφτά σε φιλανθρωπία!" — Σκληρή επιστολή στην ΚΟΠ για το VAR και τη διαιτησία!

"Δεν θα κάνουμε καταγγελία, θα δώσουμε τα λεφτά σε φιλανθρωπία!" — Σκληρή επιστολή στην ΚΟΠ για το VAR και τη διαιτησία!

Ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Λοΐζος Μωυσέως μίλησε στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», με την Στέλλα Σωκράτους για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα, για τα αγωνιστικά δεδομένα της ομάδας, για τον κόσμο και την διαιτησία.