Οι πόντοι από τον πάγκο κάνουν τη διαφορά στο πρώτο ημίχρονο του ντέρμπι των «αιωνίων»!

Οι πόντοι από τον πάγκο κάνουν τη διαφορά στο πρώτο ημίχρονο του ντέρμπι των «αιωνίων»!

Ο Παναθηναϊκός πήρε σαφώς μεγαλύτερη βοήθεια από τον πάγκο του σε σύγκριση με τον Ολυμπιακό, στο πρώτο ημίχρονο του ντέρμπι των «αιωνίων»!

Η μεγάλη διαφορά στους πόντους από τον πάγκο κάνει τη διαφορά στο πρώτο ημίχρονο του ντέρμπι των δύο «αιωνίων»!

Από τη μία, ο Παναθηναϊκός έχει πάρει πολύ μεγάλη βοήθεια από τους παίκτες του που ήρθαν από τον πάγκο, οι οποίοι έδωσαν στο σύνολο του Αταμάν 23 πόντους, ενώ από την άλλη η second unit του Ολυμπιακού δεν ήταν τόσο αποτελεσματική, προσφέροντας 14 πόντους λιγότερους.

Πρωταγωνιστής για τους «πράσινους» ο Τολιόπουλος, ο οποίος ήρθε από τον πάγκο για να δώσει στην ομάδα του 14 πόντους με 4/5 τρίποντα, με τον Μήτογλου να προσθέτει 7 και με τον Γιούρτσεβεν 2.

Από την άλλη, από τον πάγκο των «ερυθρόλευκων» σκόραραν μόνο Πίτερς (6π) και Παπανικολάου (3π).

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Συγκινητικές στιγμές μετά την επική πρόκριση της Μάκλσφιλντ: Στα αποδυτήρια οι γονείς παίκτη που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Συγκινητικές στιγμές μετά την επική πρόκριση της Μάκλσφιλντ: Στα αποδυτήρια οι γονείς παίκτη που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Οι γονείς του Ίθαν ΜακΛίοντ, ποδοσφαιριστή της Μάκλσφιλντ που έχασε τη ζωή του τον προηγούμενο μήνα, πανηγύρισαν με τους συμπαίκτες του την επική πρόκριση της ομάδας στο FA Cup!