Ρεσιτάλ... Τολιόπουλου στο ΣΕΦ: ΑΠΙΘΑΝΟ δεύτερο δεκάλεπτο με 14 πόντους και 4 τρίποντα!

Ρεσιτάλ... Τολιόπουλου στο ΣΕΦ: ΑΠΙΘΑΝΟ δεύτερο δεκάλεπτο με 14 πόντους και 4 τρίποντα!

Ο Βασίλης Τολιόπουλος πήρε «φωτιά» στο παρκέ του ΣΕΦ και έβαλε 14 πόντους στη δεύτερη περίοδο του ντέρμπι, ευστοχώντας σε τέσσερα τρίποντα!

Με την απουσία του Κέντρικ Ναν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ήταν φανερό πως θα έπρεπε οι υπόλοιποι περιφερειακοί του Παναθηναϊκού να βγουν μπροστά.

Πράγματι, ο Τι Τζέι Σορτς «έλαμψε» με την παρουσία του στο πρώτο δεκάλεπτο του ΣΕΦ, ωστόσο μετά η «σκυτάλη» πέρασε σε έναν απρόσμενο πρωταγωνιστή, τον Βασίλη Τολιόπουλο.

Ο διεθνής γκαρντ δεν είχε πάρει μέχρι στιγμής ιδιαίτερο χρόνο στη σεζόν, όμως ο Εργκίν Αταμάν τον έριξε στο παρκέ στο δεύτερο δεκάλεπτο, και εκείνος τον δικαίωσε απόλυτα.

Πρόλαβε σε 7 λεπτά να πετύχει 14 πόντους με 4/5 τρίποντα, ολοκληρώνοντας το ημίχρονο με 15 βαθμούς αξιολόγησης, όσους και ο Σορτς!

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Δεν το ζήτησαν, το ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ οι οπαδοί της Ομόνοιας στο αεροπλάνο!

Δεν το ζήτησαν, το ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ οι οπαδοί της Ομόνοιας στο αεροπλάνο!

Λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής της Ομόνοιας για την Κροατία, οι οπαδοί που βρίσκονται στο αεροπλάνο μαζί με την ομάδα, απαίτησαν τη νίκη-πρόκριση επί της Ριέκα!