«Νοσοκομείο» ο Ολυμπιακός - Νοκ-άουτ ΚΑΙ ο Γουόκαπ!

«Νοσοκομείο» ο Ολυμπιακός - Νοκ-άουτ ΚΑΙ ο Γουόκαπ!

Ο Τόμας Γουόκαπ προστίθεται στη μεγάλη λίστα των απόντων του Ολυμπιακού και αποτελεί νέο, μεγάλο πλήγμα για τα σχέδια του Γιώργου Μπαρτζώκα!

Στον Ολυμπιακό δεν μπορούν να διανοηθούν το πόσο στραβά έχουν ξεκινήσει τα πράγματα στη φετινή σεζόν αναφορικά με τα αγωνιστικά προβλήματα που έχει ν’ αντιμετωπίσει ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ο Τόμας Γουόκαπ προστίθεται στους απόντες για τους «ερυθρόλευκους» και για περίπου 20 μέρες θα είναι εκτός πλάνων, όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Τετάρτης!

Οι ενοχλήσεις στον γλουτιαίο μηρό οδηγούν τον διεθνή γκαρντ στα… πιτς και οι Πειραιώτες έχουν πλέον στο ιατρικό δελτίο τους Χολ – η πιο ελαφριά περίπτωση με ίωση – Φουρνιέ, ΜακΚίσικ, Έβανς και φυσικά ο Φαλ.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ολυμπιακός: Πάει για έναν μήνα εκτός δράσης ο Μόντε Μόρις

Ολυμπιακός: Πάει για έναν μήνα εκτός δράσης ο Μόντε Μόρις

Το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού αναφορικά με τον τραυματισμό του Μόντε Μόρις, όπως το μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας.