Μιχαήλ: «Πολύ μεγάλο εξωαγωνιστικό παράπτωμα από τον Καρλίτος - Θα κάνουμε τα πάντα για να διαφυλάξουμε τα συμφέροντα μας»

Μιχαήλ: «Πολύ μεγάλο εξωαγωνιστικό παράπτωμα από τον Καρλίτος - Θα κάνουμε τα πάντα για να διαφυλάξουμε τα συμφέροντα μας»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο αναπληρωτής πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργος Μιχαήλ, ο οποίος μίλησε για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα του.

 

Οι σημαντικότερες τοποθετήσεις του:

Για το ξεκίνημα της ομάδας στο πρωτάθλημα Β' κατηγορίας: «Γενικά είμαστε ικανοποιημένοι από τη βαθμολογική μας συγκομιδή. Η ομάδα πήρε και την πρόκριση στο κύπελλο απέναντι στην ΕΝ Ύψωνα. Αγωνιστικά η ομάδα έχει τεράστια περιθώρια βελτίωσης. Πιστεύουμε ότι ο προπονητής θα βελτιώσει τις αδυναμίες που έχουν φανεί. Ο πρωταρχικός μας στόχος είναι να επαναφέρουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει».

Για το θέμα με τον Καρλίτος: «Είχε θέσει ο ίδιος τον εαυτό του εκτός ομάδας. Στην πορεία είχαν γίνει διάφορες επαφές. Είχαν έρθει διάφορες προτάσεις και ο παίκτης αρνήθηκε. Στο ενδιάμεσο είχαν προκύψει σωρεία πειθαρχικών παραπτωμάτων, αλλά και ένα πολύ μεγάλο εξωαγωνιστικό παράπτωμα. Δεν θέλουμε να αναφέρουμε κάτι άλλο. Ο παίκτης δεν έχει εγγραφεί στο ρόστερ της ομάδας. Ο ίδιος έχει ζητήσει τερματισμό του συμβολαίου του, το οποίο θεωρούμε αυθαίρετο. Εμείς σεβαστήκαμε τον επαγγελματία Καρλίτος, όμως φαίνεται ότι υπάρχουν άλλοι στόχοι από την άλλη πλευρά. Να είναι σίγουρος ο κόσμος ότι θα κάνουμε τα πάντα για να διαφυλάξουμε τα συμφέροντα μας. Υπάρχει επιστολή από την πλευρά του παίκτη που ζητεί τον τερματισμό του συμβολαίου του, κάτι το οποίο δεν αποδεχόμαστε. Η Νέα Σαλαμίνα τηρεί τις συμβατικές υποχρεώσεις της. Όπως φαίνεται, τα πράγματα θα πάρουν μία μορφή μέσω νομικών διαδικασιών. Ελπίζουμε ότι στο τέλος θα βρεθεί κάποια λύση».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

ΝΕΟΦΥΤΙΔΗΣ: «Παράνομη οδηγία. Πως γίνεται να παίρνουν 457 και 262 ευρώ το μήνα;»

ΝΕΟΦΥΤΙΔΗΣ: «Παράνομη οδηγία. Πως γίνεται να παίρνουν 457 και 262 ευρώ το μήνα;»

Ανάρτηση από τον Εκτελεστικό Πρόεδρο του ΠΑΣΠ, Σπύρο Νεοφυτίδη, αναφορικά με το θέμα μισθοδοσίας ποδοσφαιριστών και ποδοσφαιριστριών.