Η αγαπημένη φωτογραφία του Ντεμπελέ είναι με εκείνον... τραυματία!

Η αγαπημένη φωτογραφία του Ντεμπελέ είναι με εκείνον... τραυματία!

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ αποκάλυψε ποια είναι η αγαπημένη του φωτογραφία, στην οποία όμως είναι στο έδαφος όντας τραυματίας αλλά όχι... μόνος.

Το μεγαλύτερο ζήτημα που ταλάνιζε τον Ουσμάν Ντεμπελέ όλα αυτά τα χρόνια ήταν οι συχνοί τραυματισμοί, που τον άφηναν συνεχώς πίσω από το να ξεδιπλώνει το μοναδικό του ταλέντο.

Ο Γάλλος την περασμένη σεζόν ήταν υγιής χωρίς προβλήματα, με αποτέλεσμα να κατακτήσει τρεμπλ με την Παρί Σεν Ζερμέν και πριν από λίγες εβδομάδες τη Χρυσή Μπάλα, η οποία αδιαμφισβήτητα ήταν η μεγαλύτερη επιτυχία της καριέρας του.

Ο 28χρονος σε συνέντευξη που παραχώρησε ρωτήθηκε για το ποια είναι η αγαπημένη του φωτογραφία και εκείνος του έδειξε μια που είναι πεσμένος στο έδαφος όντας τραυματίας. Όμως όχι μόνος, αλλά με τον Λιονέλ Μέσι!

«Παραδόξως, είναι εικόνα με τον Μέσι να με παρηγορεί όταν τραυματίστηκα στο ματς της Μπαρτσελόνα κόντρα στην Ντόρτμουντ το 2019. Κι αυτό γιατί μου είπε ότι ''Μην ανησυχείς, θα είσαι καλά". Σε εκείνο το πρώιμο στάδιο της καριέρας μου το χρειαζόμουν αυτό και πάντα με ενθάρρυνε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ντεμπελέ.

 

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Δεν βρήκε γιατρειά ούτε στη μετα-Αμορίμ εποχή η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Δεν βρήκε γιατρειά ούτε στη μετα-Αμορίμ εποχή η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Η εποχή Αμορίμ αποτελεί παρελθόν, αλλά η κατήφεια συνεχίζεται στη Γιουνάιτεντ που κόλλησε στο 2-2 επί της Μπέρνλι και πέταξε την ευκαιρία για άλμα τετράδας.