Χαμός στην Ελβετία: Ποδοσφαιριστής σημείωσε νικητήριο πέναλτι & πανηγύρισε μπροστά στους οπαδούς της αντίπαλης ομάδας (ΒΙΝΤΕΟ)

Χαμός στην Ελβετία: Ποδοσφαιριστής σημείωσε νικητήριο πέναλτι & πανηγύρισε μπροστά στους οπαδούς της αντίπαλης ομάδας (ΒΙΝΤΕΟ)

Παίκτης της Σταντ Νιονέ παραλίγο να προκαλέσει σύρραξη με οπαδούς της Ζυρίχης, πανηγυρίζοντας μετά το νικητήριο πέναλτι.

Η πορεία της Ζυρίχης στο φετινό Κύπελλο Ελβετίας αποδείχτηκε σύντομη, με τους πρωτευουσιάνους να φέρνουν 1-1, εκτός έδρας, με τη Σταντ Νιονέ της Β' κατηγορίας και εντέλει να μένουν εκτός χάνοντας 3-1 στα πέναλτι.

Το νικητήριο πέναλτι για τους γηπεδούχους, το σημείωσε ο Λέορατ Μπέγκα, ο οποίος αποφάσισε να πανηγυρίσει μέσα στη μούρη των οπαδών της Ζυρίχης!

Τα χαλαρά μέτρα ασφαλείας στο μικρό γήπεδο της Σταντ -εκεί όπου είχαν κατακτήσει οι Νέοι του Ολυμπιακού το Youth League- λίγο ελειψε να φέρνουν σύρραξη, με τους εξαγριωμένους οπαδούς των ηττημένων να εκσφεδονίζουν ό,τι βρήκαν στον αγωνιστικό χώρο, την ώρα που παίκτες της Ζυρίχης επίσης ενεπλάκησαν...

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς είναι από τους καλύτερους αρχηγούς που έχει προπονήσει ο Ερνέστο Βαλβέρδε

Ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς είναι από τους καλύτερους αρχηγούς που έχει προπονήσει ο Ερνέστο Βαλβέρδε

Τέταρτο επεισόδιο για τη νέα σειρά «Όταν Σβήνουν τα Φώτα». Ο Άρης Σοϊλέδης επισκέπτεται τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς. Σε μια ειλικρινή συζήτηση, μιλούν για όλα όσα δεν φαίνονται στα 90 λεπτά ενός αγώνα. Τις θυσίες, τις δυσκολίες, τις μεγάλες στιγμές και την ανθρώπινη πλευρά πίσω από την καριέρα ενός κορυφαίου αθλητή.