Lenos Kyriakou: Ο 28χρονος Παφίτης που αλλάζει τη luxury μόδα στην Κύπρο με τη Freezty
Η Freezty δεν είναι πλέον απλά ένα brand – είναι φαινόμενο.


Η Πάφος συνεχίζει να πραγματοποιεί τα όνειρα της και απόψε κάνει πρεμιέρα στην League Phase του Τσάμπιονς Λιγκ με αντίπαλο Ολυμπιακό Πειραιώς στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.
Η ομάδα του Χουάν Κάρλος Καρσέδο έχει μεγάλες βλέψεις αλλά την ίδια ώρα και το μυαλό στην θέση του για μια αξιοπρεπή πορεία στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση που μόνο κέρδος θα της φέρει.
Απόψε στο Φάληρο θα παίξει χωρίς φόβο κόντρα στην ομάδα του Μεντιλίμπαρ και εννοείται θα προσπαθήσει να φύγει με κέρδος από εκεί.
Στα αγωνιστικά νέα αμφίβολοι είναι οι Πηλέας και Μπασουαμινά. Εκτός ευρωπαϊκής λίστας είναι οι Μίμοβιτς, Πεδράο, Μπρίτο, Όντεφαλκ.
Πιθανή εντεκάδα είναι οι Μιχαήλ, Μπρούνο, Λανγκα, Γκολντάρ, Λουκάσεν, Σούνιτς, Πέπε, Ντράγκομιρ, Ζάζα, Ορσιτς, Άντερσον.
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις