Χαμός με το «Freed From Desire» από Σπανούλη, Γιάννη, Λαρεντζάκη και Θανάση στο γλέντι της Εθνικής

Χαμός με το «Freed From Desire» από Σπανούλη, Γιάννη, Λαρεντζάκη και Θανάση στο γλέντι της Εθνικής

Τρέλα στο γλέντι της Εθνικής με το «Freed From Desire».

Του ‘δωσαν και κατάλαβε οι παίκτες της Εθνικής, αλλά και ο Βασίλης Σπανούλης στο γλέντι για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Ευρωμπάσκετ.

Η γαλανόλευκη αποστολή βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο κέντρο όπου εμφανίζεται ο Θοδωρής Φέρρης και το έκαψαν. Ξεχώρισε ο χορός των Γιάννη Αντετοκούνμπο, Βασίλης Σπανούλη, Γιαννούλη Λαρεντζάκη και Βαγγέλη Λιόλιου, που δημοσιεύτηκε στο κανάλι της ΕΟΚ.

 


Ωστόσο, όπως μπορείτε να δείτε στα παρακάτω video, οι Βασίλης Σπανούλης, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Θανάσης Αντετοκούνμπο και Γιαννούλης Λαρεντζάκης τα… έσπασαν με το «Freed From Desire».

Παράλληλα, ο γνωστός καλλιτέχνης αφιέρωσε το «πού ‘σαι Θανάση;» του Γιώργου Ζαμπέτα στον Θανάση Αντετοκούνμπο.

 

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

ΧΑΜΟΣ στην Αρένα μετά το 1-1 με Σαμπορίτ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

ΧΑΜΟΣ στην Αρένα μετά το 1-1 με Σαμπορίτ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Στο 63ο λεπτό του αγώνα στην «Αρένα» ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Κρίσταλ Πάλας, η Κυπριακή ομάδα ισοφάρισε σε 1-1 με καρφωτή κεφαλιά του Σαμπορίτ μετά από εκτέλεση κόρνερ και το γήπεδο πήρε... «φωτιά» από τους έξαλλους πανηγυρισμούς των «κιτρινοπράσινων»!