Ποιος θα λάβει εντολή στην Ανόρθωση- Υποψήφιος και ο Χοσέ Λουίς Όλτρα
Ένας γνώριμος των κυπριακών γηπέδων, ο Χοσέ Λουίς Όλτρα, βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα της Ανόρθωσης για τον πάγκο της ομάδας.




Από το μεσημέρι της Τρίτης (09/09) ο Άγγελος Ποστέκογλου είναι ο νέος προπονητής της Νότιγχαμ, με τον 60χρονο Ελληνοαυστραλό να ετοιμάζεται για τη δεύτερη θητεία του σε πάγκο ομάδας της Premier League.
Η είδηση έφτασε σε όλον τον κόσμο, αγγίζοντας λίγο περισσότερο όπως φάνηκε την Μπέτις, η οποία θα αντιμετωπίσει τη Φόρεστ στη League Phase του Europa League.
Η Ισπανοί “χτύπησαν” μέσα από μία χιουμοριστική και άκρως ευρηματική ανάρτηση, στην οποία εξέφρασαν τη χαρά τους που δεν βρίσκουν τον Ποστέκογλου τη δεύτερη χρονιά του στη Νότιγχαμ.
Φυσικά αυτό έχει να κάνει με τη γνωστή δήλωση του Ποστέκογλου πως στη δεύτερη χρονιά του στις ομάδες που προπονεί πάντα κάποιον τίτλο παίρνει.
Τελευταία απτό παράδειγμα είναι φυσικά η Τότεναμ, με την οποία κατέκτησε το Europa League 2025.
Glad to be facing Ange Postecoglou in his first season, not in his second 🏆 https://t.co/9Ere44wGzm
— Real Betis Balompié (@RealBetis_en) September 9, 2025
sport24.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις