Ο Γκέχι «εκδικείται» την Πάλας που δεν τον άφησε να πάει στη Λίβερπουλ

Ο Γκέχι «εκδικείται» την Πάλας που δεν τον άφησε να πάει στη Λίβερπουλ

Ο Μαρκ Γκέχι φέρεται να πήρε την απόφασή του για τον τρόπο με τον οποίο θα κινηθεί πλέον ώστε να πάρει «εκδίκηση» από την Πάλας που δεν του επέτρεψε να φύγει και να παίξει στη Λίβερπουλ.

Ο Μαρκ Γκέχι τελικά παρέμεινε στην Κρίσταλ Πάλας, αφού, ο Όλιβερ Γκλάσνερ μπλόκαρε την τελευταία στιγμή τη μεταγραφή του στη Λίβερπουλ, από τη στιγμή που ο Ίγκορ από την Μπράιτον γύρισε την πλάτη στους «αετούς» και επέλεξε να παίξει για τη Γουέστ Χαμ.

Ο Άγγλος αμυντικός φέρεται να είναι έντονα δυσαρεστημένος με τη διοίκηση της ομάδας του που δεν τον βοήθησε να πάει στους «κόκκινους» και όπως αναφέρουν τα Media από το Νησί, έχει αποφασίσει τον τρόπο με τον οποίο θα συνεχίσει στη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Θ' απορρίψει οποιαδήποτε πρόταση της ομάδας για ανανέωση συμβολαίου και θα φύγει ως ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι, στην ολοκλήρωση της ισχύοντος συμφωνητικού με την Πάλας, η οποία πλέον προφανώς και θ' αρχίσει να σκέφτεται ότι δεν θα πάρει ούτε... ευρώ από τον παίκτη.

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ο Μαρέρο του Κυπέλλου… κατέβασε ρολά ΚΑΙ στα πέναλτι και χάρισε την κούπα στη Σοσιεδάδ!

Ο Μαρέρο του Κυπέλλου… κατέβασε ρολά ΚΑΙ στα πέναλτι και χάρισε την κούπα στη Σοσιεδάδ!

Ατλέτικο και Σοσιεδάδ έμειναν στο 2-2 σε κανονική διάρκεια και παράταση, πριν ο Μαρέρο πιάσει τα δύο πρώτα πέναλτι και οι συμπαίκτες του ολοκληρώσουν το… έργο, χαρίζοντας το 4ο Κύπελλο στους Βάσκους!