Έτοιμος για το δύο στα δύο (Πιθανή εντεκάδα)

Έτοιμος για το δύο στα δύο (Πιθανή εντεκάδα)

Ο Άρης Λεμεσού έχει στόχο την νίκη σήμερα κόντρα στην Ομόνοια Αραδίππου

Μετά την ιδανική πρεμιέρα και την νίκη κόντρα στον Απόλλωνα με 3-1, ο Άρης Λεμεσού ετοιμάζεται για άλλο ένα παιχνίδι με στόχο το τρίποντο. 

Η ομάδα του Αρτσιόμ Ράτζκοφ αντιμετωπίζει σήμερα την Ομόνοια Αραδίππου στην Λάρνακα, έχει τον πρώτο λόγο προφανώς αλλά επειδή θα βρει μπροστά της μια πολύ κλειστή άμυνα θα χρειαστεί υπομονή για να έρθει η νίκη. 

Στα αγωνιστικά νέα Σαρφό και Σανε είναι εκτός. Αμφίβολοι οι Καζού και Νίκολιτς.  Επιστρέφει ο Κβιλιτάια. 

Πιθανή εντεκάδα είναι οι Βανά,  Γκόλντσον,  Μπαλογκούν,  Κορέια,  Γιαγκό, Χαραλάμπους,  Μαρκίγιεφ,  Μοντνόρ,  Μαγιαμπέλα,  Κοκόριν,  Κακουλλής. 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

US Open: Ο Βαβρίνκα είπε «αντίο» στο τελευταίο slam της καριέρας του (ΒΙΝΤΕΟ)

US Open: Ο Βαβρίνκα είπε «αντίο» στο τελευταίο slam της καριέρας του (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Σταν Βαβρίνκα αποχαιρέτησε το US Open, το οποίο ήταν και το τελευταίο slam της καριέρας του. Ο Ελβετός (Νο127), όπως και στο Wimbledon έτσι και στη Νέα Υόρκη ηττήθηκε από τον Ιταλό (Νο43), Ματέο Μπερετίνι με 7-6(4), 7-6(3), 6-0 μετά από δύο ώρες και 47 λεπτά.