Ολυμπιακός: Πάει για έναν μήνα εκτός δράσης ο Μόντε Μόρις
Το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού αναφορικά με τον τραυματισμό του Μόντε Μόρις, όπως το μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας.




Αναλυτικά:
«Έφτάσε η ώρα που θα βάλουμε πάλι τα πορτοκαλί μας, το κασκόλ μας. Που θα βρεθούμε πάλι μαζί με τα αδέλφια μας, θα πιούμε στην υγειά του ΘΡΥΛΟΥ και θα σταθούμε ασπίδα μπροστά του στο πέταλο.
Οι επιτυχίες φέρνουν φιλαθλούς, οι δύσκολες στιγμές όμως δημιουργούν οπαδούς. Κι εμείς είμαστε φτιαγμένοι για τα δύσκολα. Εμείς πήραμε το ΑΠΟΕΛ από το χέρι στα δύσκολα χρόνια και το ξαναβάλαμε στο θρόνο του, το κάναμε γνωστό σε ολόκληρο τον πλανήτη. Δεν πρόκειται λοιπόν να τον αφήσουμε μόνο του στα δύσκολα.
Αντιθέτως, έφτασε η ώρα να το ξαναπάρουμε από το χέρι και να το ανεβάσουμε ξανά ψηλά. Κόντρα σε όλους και σε όλα, αφού δεν καταλαβαίνουμε από budget και από μεταγραφές. Το μόνο που καταλαβαίνουμε είναι η αρρώστια και η ψυχασθένεια που έχουμε για το ΘΡΥΛΟ. Αυτά έκαναν την Πορτοκαλί κερκίδα γνωστή σε όλη την Ευρώπη.
Πιο άρρωστα από ποτέ λοιπόν μπαίνουμε αύριο στη μάχη, σε εκείνη που πάντα στο τέλος μας βρίσκει νικητές.
Από νωρίς στο Σύνδεσμο για το pre-game και ακολούθως πορεία για το γήπεδο. Όπως μόνο εμείς ξέρουμε και μπορούμε.
ΚΑΙ ΘΟΛΩΝΩ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΩ ΠΑΛΙ ΝΑ ΣΕ ΔΩ».
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις