Πρωταγωνιστής με αρνητικό αλλά και θετικό τρόπο ήταν ο Μπρούνο στη μεγάλη νίκη της Πάφου μέσα στη Σερβία επί του Ερυθρού Αστέρα.
Ο Βραζιλιάνος άσος πρωταγωνίστησε στις δύο φάσεις όπου δόθηκαν πέναλτι για χέρι ενώ του ακυρώθηκε και γκολ για χέρι!
Αρχικά, ο 31χρονος μπακ χαφ σκόραρε για το 2-0 στο 29', όμως τογκολ του ακυρώθηκε για χέρι.
Στο 52', οι πρωταθλητές μας σκόραραν και δεύτερο γκολ με πέναλτι του Πέπε, το οποίο δόθηκε μετά από χέρι αμυντικού σε μπαλιά του Μπρούνο.
Το... σερί των χεριών όμως είχε και συνέχιεα! Ο Βραζιλιάνος έκανε χέρι μέσα στην περιοχή, δίνοντας την ευκαιρία στους Σέρβους να μειώσουν στο τελικό 2-1!
Τέλος καλό, όλα καλά για την Πάφο που θέλει να κλειδώσει την πρόκριση την επόμενη Τρίτη στη Λεμεσό.
Ο GOAT θα βλέπει φόρο τιμής για την προσφορά του στην εθνική ομάδα της Αργεντινής, μέχρι και στο αεροπλάνο με το οποίο θα μεταφερθεί η αποστολή στις διοργανώτριες χώρες του Παγκοσμίου Κυπέλλου!