Πρώτη ΓΚΕΛΑ νωρίς στη σεζόν για Άγιαξ!

Πρώτη ΓΚΕΛΑ νωρίς στη σεζόν για Άγιαξ!

Την πρώτη γκέλα στο πρωτάθλημα υπέστη το μεσημέρι της Κυριακής (17/08) ο Άγιαξ, μένοντας στο εκτός έδρας 2-2 με αντίπαλο την Γκόου Αχέντ Ιγκλς.

Μετά τη νικηφόρα πρεμιέρα επί της Τέλσταρ (2-0), ο «Αίαντας» υπέπεσε σε γκέλα στο ματς με αντίπαλο την Γκόου Αχέντ Ιγκλς, μένοντας στο εκτός έδρας 2-2 για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι παρουσίασαν πολύ ανταγωνιστικό πρόσωπο, απαντώντας στο τέρμα του Κλάασεν στο 3ο λεπτό με τους Μέουλενστεν και Λίνθορστ για το 2-1 στο 44ο λεπτό.

Ο Μπας στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου έγραψε το 2-2, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ, μιας και στην επανάληψη παρά τις προσπάθειές της, η ομάδα του Τζόνι Χεΐτινγκα δεν μπόρεσε να φτάσει στην ανατροπή.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής:

Παρασκευή 15/08

Τέλσταρ-Τσβόλε 0-2

Σάββατο 16/08

Εξέλσιορ-Φέγενορντ 1-2
Χέρακλες Αλμέλο-Ναϊμέγκεν 1-4
Χρόνινχεν-Χέρενφεν 2-1

Κυριακή 17/08

Γκόου Αχέντ Ιγκλς-Άγιαξ 2-2
Τβέντε-Αϊντχόφεν (15:30)
Σπάρτα Ρότερνταμ-Ουτρέχτη (15:30)
Φόλενταμ-Άλκμααρ (17:45)
Μπρέντα-Φορτούνα Σιτάρντ (21:00)

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

ΠΑΡΟΞΥΣΜΟΣ στις τάξεις της ΑΕΚ Αθηνών: Εξαφανίστηκαν τα εισιτήρια και για Ρεάλ και για ΟΦΗ στην Allwyn Arena!

ΠΑΡΟΞΥΣΜΟΣ στις τάξεις της ΑΕΚ Αθηνών: Εξαφανίστηκαν τα εισιτήρια και για Ρεάλ και για ΟΦΗ στην Allwyn Arena!

Η ΑΕΚ Αθηνών θα αγωνιστεί μπροστά σε κατάμεστες εξέδρες τόσο απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης όσο και κόντρα στον ΟΦΗ, με τον κόσμο της Ένωσης να εξαφανίζει τα εισιτήρια και για τα δύο παιχνίδια!