«Καμπάνα» από UEFA στην Παρτίζαν

«Καμπάνα» από UEFA στην Παρτίζαν

Πρόστιμο 90.250 εύρω και μερικό κλείσιμο του γηπέδου στην Παρτιζάν από την UEFA.

Με πρόστιμο 90.250 ευρώ και μερικό κλείσιμο του σταδίου (συνολικά 10.000 θέσεις) για τον επόμενο ευρωπαϊκό αγώνα της τιμωρήθηκε η Παρτίζαν από την UEFA.

Αιτία η συμπεριφορά των οπαδών της στο γήπεδό της, το «Μαρακανά», στους δύο τελευταίους αγώνες προκριματικών του Conference League, στις 31 Ιουλίου εναντίον της Ολεκσάντρια και στις 7 Αυγούστου εναντίον της Χιμπέρνιαν.

Η UEFA επέβαλε κυρώσεις στην σερβική ομάδα για ρίψη αντικειμένων, άναμμα φωτοβολίδων, χρήση δεικτών λέιζερ, μετάδοση μηνυμάτων ακατάλληλων για αθλητική εκδήλωση με παράνομα πανό και ρατσιστική και μεροληπτική συμπεριφορά.

Εφόσον προκριθεί στα playoffs περνώντας το εμπόδιο της Χιμπέρνιαν, η Παρτίζαν θα εκτίσει την ποινή της φέτος, ειδάλλως την επόμενη φορά που θα βγει στην Ευρώπη.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

ΑΕΚ-ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Ισοπαλία με «MVP» τον Φουρτάδο!

ΑΕΚ-ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Ισοπαλία με «MVP» τον Φουρτάδο!

Η ΑΕΚ υποδέχεται την Ανόρθωση για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Θυμηθείτε τι έγινε στον α' γύρο.