«Έριξαν» και τον Παπασταύρου στη συζήτηση…

«Έριξαν» και τον Παπασταύρου στη συζήτηση…

Με αφορμή τα «θαλασσώματα» του Κυριάκου Αθανασίου στο φιλικό ΑΠΟΕΛ – Απόλλων και την… πίεση που βάζουν αρκετοί ποδοσφαιρόφιλοι στον αρχηγό του «Παλατιού» να ξανασκεφτεί την απόφαση του να μην έρχονται ξένοι διαιτητές, έγινε κάμποση συζήτηση τα τελευταία 24ωρα.

Στα Σόσιαλ Μήντια και στις εκπομπές «Ράδιο-Καφενεία».

Πολλοί απ’ αυτούς που δεν θέλουν μόνο Κύπριους ρεφ, «έβαλαν» και τον πρόεδρο της Ομόνοιας στην όλη συζήτηση.

Συγκεκριμένα εξέφρασαν την άποψη, πως όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα και δεν σηκώνουν ικανοποιητικά το κουπί οι ντόπιοι διαιτητές, μόνο ο Παπασταύρου θα έχει το δικαίωμα να βγει να φωνάζει ασκώντας κριτική στην ηγεσία του "Παλατιού".

Προτάσσοντας το ότι μόνο αυτός, δεν έσπευσε να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στον νέο «Βασιλιά».

Π.Χ. 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Σοκάρει η Annie Alexoui: «Είτε θάνατος είτε δικαίωση» - Όσα αποκάλυψε στο «Τ» για τα τατουάζ της

Σοκάρει η Annie Alexoui: «Είτε θάνατος είτε δικαίωση» - Όσα αποκάλυψε στο «Τ» για τα τατουάζ της

Στο τρίτο μέρος της συνέντευξής της στο ThemaOnline, η Ιωάννα Φωτίου, γνωστή και ως Annie Alexoui, προχωρά σε αποκαλύψεις με έντονο προσωπικό και συμβολικό χαρακτήρα.