Φεύγει από τη Λίβερπουλ ο Τσιμίκας, τον έχει προσεγγίσει η Νότιγχαμ Φόρεστ»

Φεύγει από τη Λίβερπουλ ο Τσιμίκας, τον έχει προσεγγίσει η Νότιγχαμ Φόρεστ»

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Κώστας Τσιμίκας αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τη Λίβερπουλ.

Μετά από μία πενταετία, 115 συμμετοχές και τέσσερις τίτλους, ο Κώστας Τσιμίκας αναμένεται να αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ.

Όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Έλληνας μπακ θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα του Άρνε Σλοτ, έχοντας μείνει εκτός αποστολής από το Community Shield με την Κρίσταλ Πάλας.

«Ο ποδοσφαιριστής είναι έτοιμος για ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του» αναφέρει η σχετική δημοσίευση, που επισημαίνει πως η Νότιγχαμ Φόρεστ έχει προσεγγίσει τον διεθνή ακραίο αμυντικό.

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Αδιαπραγμάτευτος στόχος η νίκη για να συνεχίσει την αντεπίθεση της - Η πιθανή ενδεκάδα του Θελάδες

Αδιαπραγμάτευτος στόχος η νίκη για να συνεχίσει την αντεπίθεση της - Η πιθανή ενδεκάδα του Θελάδες

Με τη νίκη να είναι αδιαπραγμάτευτος στόχος, η Πάφος FC υποδέχεται σήμερα (18:00) στο «Στέλιος Κυριακίδης» την Ανόρθωση, για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος.