Ξανά στο κυπριακό πρωτάθλημα ο Χρήστος Γιούσης - Η ανακοίνωση
Ο Εθνικός Άχνας προχώρησε και επίσημα στην ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής, ανακοινώνοντας την έναρξη συνεργασίας με τον Χρήστο Γιούση.




Δύο τρόπαια μέσα σε ελάχιστες μέρες. Ένα νέο, υπερσύγχρονο, άξιο θαυμασμού προπονητικό κέντρο έπειτα από ολοκληρωτική ανακαίνιση. Και ο Σέσκο που θα προσπαθήσει να πετύχει τα γκολ που έχουν λείψει από την ομάδα.
Οι «κόκκινοι διάβολοι» χάρηκαν το φετινό καλοκαίρι, ο Πορτογάλος κόουτς έμεινε ικανοποιημένος από τη δουλειά των ποδοσφαιριστών του, είδε κι εκείνος με χαρά και υπερηφάνεια ν' ανοίγει το... αγνώριστο, Κάρινγκτον, έχοντας υποστεί λίφτινγκ 50 εκατομμυρίων και πλέον υπάρχει ένας νέος, ποιοτικός φορ στο ρόστερ.
Και σαν... κερασάκι στην τούρτα, ο Μπρούνο Φερνάντες σήκωσε ψηλά στον ουρανό δυο τρόπαια, αφού η Γιουνάιτεντ κατέκτησε και το Premier League Summer Series, αλλά και το Snapdragon Cup μετά το φιλικό με τη Φιορεντίνα στο «Ολντ Τράφορντ» το μεσημέρι του Σαββάτου!
Οι οιωνοί είναι θετικοί. Η ομάδα «έφτιαξε» τους οπαδούς της. Από την επόμενο εβδομάδα, όμως, αρχίζουν πλέον η κατάθεση αποδείξεων στα επίσημα παιχνίδια.
Not even into September & already 2 trophies in the bag!
— Manchester United F.C (@_Man_Utd_FC) August 9, 2025
WE ARE BACK! 😉 pic.twitter.com/CPRkbhLRCD
Πηγή: england365.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις