Έριξε τριάρα στην ουραγό και πήρε «ανάσα» η Ραγιο Βαγεκάνο
Σε χαλαρούς ρυθμούς, η Ράγιο Βαγεκάνο νίκησε άνετα 3-0 την ουραγό Οβιέδο στο Βαγέκας σε εξ αναβολής ματς της 23ης αγωνιστικής της La Liga και ξέφυγε με +6 από τις θέσεις υποβιβασμού.




Πλήγμα για τον Άρη...
Οι κίτρινοι θα στερηθούν των υπηρεσιών του Τάσου Δώνη από το πρώτο τους παιχνίδι με την Αράζ στο Αζερμπαϊτζάν για τα προκριματικά του Conference League.
Ο διεθνής Έλληνας άσος αποχώρησε λόγω ενός τραυματισμού από το φιλικό παιχνίδι με την Ανόρθωση λίγα λεπτά μετά το γκολ που πέτυχε.
Διαπιστώθηκε σήμερα μετά από εξετάσεις που έκανε ότι έχει υποστεί διάταση έσω πλαγίου συνδέσμου στο αριστερό γόνατο και έτσι δεν θα μπορεί να παίξει στον αγώνα. Τις επόμενες ημέρες θα γίνει επαναξιολόγηση της κατάστασης.
Φυσικά και θα είναι το όνομά του στη λίστα των παικτών που θα μπορεί να χρησιμοποιήσει ο Μαρίνος Ουζουνίδης καθώς θα μπορέσει να παίξει στο δεύτερο ματς.
Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις