«Είμαι περήφανος που εκπληρώνω το όνειρο μου»

«Είμαι περήφανος που εκπληρώνω το όνειρο μου»

Ο Ρομπέρτος Ρωτής παραχώρησε συνέντευξη στην σελίδα του Απόλλωνα.

Σε ηλικία μόλις 16 ετών, ο Ρομπέρτος Ρωτής υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα που υποστηρίζει αυτός και η οικογένειά του. Ο νεαρός επιθετικός δεν κρύβει τη χαρά και την υπερηφάνεια για το ξεκίνημα αυτής της πορείας.

«Η ευκαιρία ήρθε νωρίς, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος που υπογράφω επαγγελματικό συμβόλαιο σε αυτή την ηλικία. Πιστεύω πως το άξιζα και νιώθω περήφανος που με εμπιστεύτηκαν οι άνθρωποι της ομάδας. Είναι το αποτέλεσμα πολλής δουλειάς και αφοσίωσης. Εκπληρώνω ένα όνειρο. Είναι η ομάδα μου, εμένα και της οικογένειάς μου», δήλωσε με συγκίνηση.

Παρά το σημαντικό αυτό βήμα, ο νεαρός δεν παρασύρεται: «Τίποτα δεν αλλάζει. Συνεχίζω ταπεινός, με το κεφάλι κάτω. Θα συνεχίσω τη σκληρή δουλειά και στοχεύω όσο πιο ψηλά γίνεται. Στόχος μου είναι να είμαι όσο καλύτερος γίνεται. Ονειρεύομαι να κάνω το ντεμπούτο μου.»

Στο γήπεδο, ο Ρομπέρτος δίνει κάθε μέρα το 100% με στόχο την καθημερινή βελτίωση σε όλους τους τομείς: «Προσπαθώ να συνεισφέρω όσο γίνεται, δουλεύω σκληρά σε κάθε προπόνηση, σε κάθε αγώνα για κάθε μονομαχία και φάση.»

Ο Ρομπέρτος θέλησε να εκφράσει τις ευχαριστίες του σε συγκεκριμένα άτομα που θεωρεί ότι τον βοήθησαν: «Ευχαριστώ θερμά τους ανθρώπους που είναι δίπλα μου, που με πίστεψαν και την ομάδα που μου έδωσε την ευκαιρία. Εκτός από περήφανος, είμαι και πολύ ικανοποιημένος με τον εαυτό μου που δεν τα παράτησα ποτέ.»

Κλείνοντας, τονίζει πως δεν βλέπει τις επιλογές του ως θυσία: «Δεν θεωρώ ότι έκανα κάποια θυσία ή ότι στερήθηκα κάτι, επειδή είχα στόχο να φτάσω εδώ που είμαι. Ήταν κάτι το οποίο ήθελα και έκανα ό,τι μπορούσα για να το πετύχω.» Η υπογραφή του πρώτου του συμβολαίου είναι μόνο η αρχή για τον Ρομπέρτο, που με πίστη και αφοσίωση συνεχίζει να κυνηγά το όνειρό του.

Του ευχόμαστε υγεία, πρόοδο και κάθε επιτυχία στο επαγγελματικό του ταξίδι, με την ευχή το ντεμπούτο που ονειρεύεται να έρθει σύντομα και να ανοίξει τον δρόμο για ακόμη μεγαλύτερες στιγμές.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

ΔΕΝ είναι τρολάρισμα: Η Ρεάλ ετοίμασε έκθεση για τη FIFA για να αποδείξει τις διαιτητικές... αδικίες που έχει υποστεί για πάνω από 20 χρόνια!

ΔΕΝ είναι τρολάρισμα: Η Ρεάλ ετοίμασε έκθεση για τη FIFA για να αποδείξει τις διαιτητικές... αδικίες που έχει υποστεί για πάνω από 20 χρόνια!

Σύμφωνα με το El Chiringuito, η Ρεάλ έχει ετοιμάσει μια έκθεση για τη FIFA σχετικά με τη διαιτησία στην Ισπανία κατά την εποχή του “Νεγκρέιρα”.

BEST OF THEMASPORTS