Μοίρασε χρυσάφι η FIFA: Το αστρονομικό ποσό που έβαλε στα ταμεία της η παγκόσμια πρωταθλήτρια Τσέλσι

Μοίρασε χρυσάφι η FIFA: Το αστρονομικό ποσό που έβαλε στα ταμεία της η παγκόσμια πρωταθλήτρια Τσέλσι

Διαβάστε αναλυτικά το αστρονομικό ποσό που θα βάλει στα ταμεία της η Τσέλσι έπειτα από τον θρίαμβό της στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Παγκόσμια πρωταθλήτρια στέφθηκε η Τσέλσι, η οποία έγραψε το όνομά της με χρυσά γράμματα ως η πρώτη νικήτρια στο νεοσύστατο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Πέρα από το βαρύτιμο τρόπαιο, οι Λονδρέζοι θα γεμίσουν τα ταμεία τους με ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό, αφού η FIFA κυριολεκτικά μοίρασε χρυσάφι στη νέα της διοργάνωση.

Η Τσέλσι λοιπόν έβαλε στα ταμεία της συνολικά μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων περισσότερα από 106 εκατομμύρια ευρώ (92 εκατομμύρια λίρες).

Λόγους να χαμογελά πάντως έχει και η φιναλίστ Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία θα επιστρέψει από τις ΗΠΑ κατά 96,25 εκατομμύρια ευρώ πλουσιότερη από την πορεία της στο τουρνουά.

 
sport24.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

«Χτύπημα» κατά του οργανωμένου εγκλήματος - Το κυπριακό «FBI» ανακοίνωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης!

«Χτύπημα» κατά του οργανωμένου εγκλήματος - Το κυπριακό «FBI» ανακοίνωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης!

Την ίδρυση της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης του Οργανωμένου Εγκλήματος (Δ.Α.Ο.Ε.), όπως έχει αντίστοιχη Διεύθυνση οργανώσει η Ελληνική Δημοκρατία μέσω του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, ανακοίνωσε την Πέμπτη ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, Μάριος Χαρτσιώτης, σε δηλώσεις του μετά από συνάντηση που είχε με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη της Ελληνικής Δημοκρατίας, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ο οποίος πραγματοποιούσε επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο.

BEST OF THEMASPORTS