Ολυμπιακός: Πάει για έναν μήνα εκτός δράσης ο Μόντε Μόρις
Το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού αναφορικά με τον τραυματισμό του Μόντε Μόρις, όπως το μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας.




Ο λόγος της κοινοποίησης του παραπάνω μηνύματος, δεν ήταν το ότι είχαν αϋπνίες, οι Κίρζης και Φανούρης Κωνσταντίνου, αποφασίζοντας απο το πουθενά να κινητοποιήσουν τους δημοσιογράφους και τον κόσμο του Απόλλωνα.
Ουσιαστικά ήταν η απάντηση τους, στις πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν (γύρω στις 23.00), ότι ο Σέρτζιο Κονσεισάο ήταν κοντά στην σύναψη συμφωνίας με τον Απόλλωνα.
Όπως γράψαμε και χθες το πρωί (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ), αν ήταν διάψευση τακτικής ή όχι, θα φανεί με το πέρασμα του weekend.
Η ανάρτηση του επίσημου Απόλλωνα, έπαιξε και σε μερίδα Ελλαδικών ΜΜΕ (ιστοσελίδων), μια εξ αυτών την χαρακτήρισε «επική»!
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις