Βέλγος δημοσιογράφος γράφει για το μέλλον του Στέλιου Ανδρέου...

Βέλγος δημοσιογράφος γράφει για το μέλλον του Στέλιου Ανδρέου...

Δημοσίευμα Βέλγου δημοσιογράφου για τον Στέλιο Ανδρέου

Ο Στέλιος Ανδρέου τα πηγαίνει περίφημα στο Βέλγιο με την φανέλα της Σαρλερουά, είναι βασικός και αναντικατάστατος συνεχώς και αυτό δημιουργεί ενδιαφέρον από άλλους συλλόγους για να τον αποκτήσουν. 

Πάνω σε αυτό το κομμάτι εστιάζει και την ανάρτηση του ο Βέλγος δημοσιογράφος Σάχα Ταβολιέρι, ο οποίος αναφέρει ότι οι μνηστήρες είναι πολλοί για τον 22χρονο κεντρικό αμυντικό αλλά την ίδια ώρα η Σαρλερουά είναι σε επαφές με τον Κύπριο άσο για ανανέωση. 

Ότι και να γίνει ένα είναι το σίγουρο.  Ο Ανδρέου έχει εκμεταλλευτεί την ευκαιρία που του δόθηκε 4 χρόνια πριν και τα πάει περίφημα. 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Το πιο κουραστικό Παγκόσμιο Κύπελλο: Αγγλία και Ισπανία και μετά το χάος στα χιλιόμετρα που έχουν ταξιδέψει οι ομάδες

Το πιο κουραστικό Παγκόσμιο Κύπελλο: Αγγλία και Ισπανία και μετά το χάος στα χιλιόμετρα που έχουν ταξιδέψει οι ομάδες

Το φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο είναι το πιο κουραστικό στην ιστορία για τις ομάδες που συμμετέχουν. Πάνω από 20.000 χιλιόμετρα έχει ταξιδέψει η Αγγλία που βρίσκεται στην κορυφή, από κοντά η Ισπανία και μετά το χάος.