Πόσα ζήτησε ο ΑΠΟΕΛ για να πουλήσει τον Μαρκίνιος (ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ)

Πόσα ζήτησε ο ΑΠΟΕΛ για να πουλήσει τον Μαρκίνιος (ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ)

Στο στόχαστρο της Καραμπάχ βρέθηκε ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Μαρκίνιος, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «apasport.az», όμως όπως αναφέρεται, όταν οι Αζέροι άκουσαν τις απαιτήσεις των «γαλαζοκιτρίνων», απέσυραν το ενδιαφέρον τους!

Δείτε τι αναφέρει:

«Όπως έχουμε αναφέρει προηγουμένως, η Καραμπάχ ενδιαφέρθηκε για τον παίκτη του ΑΠΟΕΛ, Μαρκίνιος. Η ομάδα από το Αγκντάμ ήθελε να προσθέσει τον 28χρονο εξτρέμ στο ρόστερ της για τη νέα σεζόν, αλλά η μεταγραφή τελικά δεν πραγματοποιήθηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, ο ΑΠΟΕΛ ζήτησε αποζημίωση ύψους δύο εκατομμυρίων ευρώ για τον Βραζιλιάνο. Μάλιστα, ακόμη και για δανεισμό απαίτησε περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ από την Καραμπάχ. Ως εκ τούτου, η υπόθεση Μαρκίνιος αποσύρθηκε από την ατζέντα. Αν η Καραμπάχ προκριθεί στη φάση των ομίλων του Champions League, τότε ίσως επανέλθει στο θέμα Μαρκίνιος, εφόσον κριθεί απαραίτητο. Προς το παρόν, το ζήτημα έχει «παγώσει». Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βραζιλιάνος αγωνίζεται με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ από το 2022. Το συμβόλαιο του με την ομάδα της Λευκωσίας έχει διάρκεια μέχρι τις 31 Μαΐου του 2028. Στην καριέρα του έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων, στις Κορίνθιανς, Μπάνγκου, Μπραγκαντίνο, Πόντε Πρέτα, Σπορτ Ρεσίφε και Κουιαμπά».

Δείτε ΕΔΩ το δημοσίευμα.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Πόσες ώρες τη μέρα πρέπει να κοιμάται ο σκύλος σας;

Πόσες ώρες τη μέρα πρέπει να κοιμάται ο σκύλος σας;

Όποιος ζει με έναν σκύλο, σίγουρα έχει στο κινητό του αμέτρητες φωτογραφίες και βίντεο με το τετράποδό του να κοιμάται στις πιο απίθανες στάσεις. Ανάσκελα, μπρούμυτα, με ένα πόδι στον αέρα ή ακόμη και με το κεφάλι να κρέμεται από το κρεβάτι, κάθε στιγμή ύπνου μπορεί να γίνει ένα μικρό… φωτογραφικό στιγμιότυπο.