Συμφώνησε με Λιόν για Μαλίκ Φοφανά η Νότιγχαμ - Περιμένει το «ΟΚ» του παίκτη!

Συμφώνησε με Λιόν για Μαλίκ Φοφανά η Νότιγχαμ - Περιμένει το «ΟΚ» του παίκτη!

Η Νότιγχαμ Φόρεστ τα βρήκε σε όλα με τη Λιόν για την αγορά του 20χρονου εξτρέμ, Μαλίκ Φοφανά και περιμένει τη θετική απάντηση του ποδοσφαιριστή για να προχωρήσει τη μεταγραφή.

Σε μια εξαιρετική μεταγραφή βρίσκεται κοντά η Νότιγχαμ. Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Φόρεστ έφτασε σε συμφωνία με τη Λιόν και κάνει δικό της τον Μαλίκ Φοφανά.

Πρόκειται για 20χρονο εξτρέμ, ο οποίος διακρίνεται για την ταχύτητά του και την ικανότητα να πηγαίνει στο ένας εναντίον ενός. Ο διεθνής με το Βέλγιο, και με ρίζες από το Κονγκό, πλάγιος μεσοεπιθετικός είναι δημιούργημα των ακαδημιών της Γάνδης.


Απομένει το ΟΚ του ποδοσφαιριστή, ο οποίος δείχνει μικρή διάθεση να περιμένει ομάδες που αγωνίζονται στο Champions League όπως η Τσέλσι.

Η Λιόν τον απέκτησε τον Γενάρη του 2024 με 19,5 εκατ. ευρώ και πλέον μετά από ενάμιση έτος ο Φοφανά θα συνεχίσει την καριέρα του στην Premier League.

Με την Ολιμπίκ αγωνίστηκε σε 62 αγώνες, πετυχαίνοντας 15 γκολ ενώ μοίρασε και 7 ασίστ.

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ-ΠΑΦΟΣ: Το... παστέλωσε ο Βέισμπεκ, σε ματς με 3 κόκκινες!

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ-ΠΑΦΟΣ: Το... παστέλωσε ο Βέισμπεκ, σε ματς με 3 κόκκινες!

Ο Απόλλωνας υποδέχεται την Πάφο για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Θυμηθείτε τι έγινε στον α' γύρο.