ΜΟΝΤΕΛΟ για καλό σκοπό ο Λοΐζου!

ΜΟΝΤΕΛΟ για καλό σκοπό ο Λοΐζου!

Το 2024 έγινε η αρχή. Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών σε συνεργασία με το Divinity Clothing, λάνσαραν στην αγορά μια ειδική έκδοση hoodie, στηρίζοντας το φιλανθρωπικό έργο του Charity Idols Κύπρου. Πρόσωπο της καμπάνιας ήταν ο τότε κορυφαίος ποδοσφαιριστής του πρωταθλήματος, Aleksandr Kokorin.

Φέτος γίνεται θεσμός! Το Divinity Clothing, σε συνεργασία με τον ΠΑ.Σ.Π., παρουσιάζουν την δεύτερη έκδοση «Charity Idols». Η συγκεκριμένη έκδοση είναι ένα στιλάτο t-shirt και πρόσωπο της προωθητικής καμπάνιας είναι ο κορυφαίος νέος του περσινού πρωταθλήματος, Λοΐζος Λοΐζου.

Συνδύασε τη μόδα με την προσφορά στους συνανθρώπους μας! Προμηθεύσου το t-shirt «Charity Idols» Edition ΙΙ, διαδικτυακά στο divinityclothes.com ή επισκέψου το κατάστημα στην οδό Άγγελου Τερζάκη 4, στην Έγκωμη (Λευκωσία).

Οι πωλήσεις του συγκεκριμένου ενισχύουν τη χρηματοδότηση φιλανθρωπικών σκοπών, συμβάλλοντας σε ένα πιο λαμπρό μέλλον για τα παιδιά και τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην Ομόνοια Λευκωσίας, μία από τις ομάδες στην Κύπρο που στηρίζουν το Charity Idols αλλά και στον ίδιο τον Λοΐζο Λοΐζου, ο οποίος συμμετέχει στην καμπάνια αφιλοκερδώς.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ξέρανε τη Ράγιο και έφυγε με παλικαρίσιο βαθμό από το «Βαγιέκας» η Χετάφε!

Ξέρανε τη Ράγιο και έφυγε με παλικαρίσιο βαθμό από το «Βαγιέκας» η Χετάφε!

Η Χετάφε ήταν με την πλάτη στον τοίχο από το γκολ της Ράγιο στην εκπνοή του πρώτου μέρους, αλλά ο Αμραμπάρι την... ξελάσπωσε στο 90ο λεπτό υπογράφοντας ηρωικό βαθμό στο «Βαγιέκας» (1-1).