Ανόρθωση: Κινήσεις για χορηγία στην ονομασία του «Παπαδόπουλος» - Που κόλλησαν

Ανόρθωση: Κινήσεις για χορηγία στην ονομασία του «Παπαδόπουλος» - Που κόλλησαν

Ο Κυριάκος Πραστίτης ανάφερε αρκετά στον κόσμο της Ανόρθωση της επαρχίας Αμμοχώστου, στην ανοικτή συγκέντρωση που έγινε χθες στην Αγία Νάπα.

Ένα από τα θέματα που ειπώθηκε από τον πρόεδρο της Κυρίας ήταν το γεγονός πως έγιναν κινήσεις για χορηγίες στην ονομασία του «Παπαδόπουλος» αλλά δεν τα κατάφεραν.

Πιο συγκεκριμένα η δήλωση του:

"Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Είχε γίνει μια κίνηση από εταιρία όμως το ποσό ήταν λίγο. Το ψάχνουμε. Πήγαμε σε μεγάλες εταιρείες όμως δεν έγινε κάτι. Εμείς δεν θέλουμε να φύγουμε το "Αντώνης Παπαδόπουλος" από την ονομασία. Και έτσι είναι δύσκολο λόγο του ότι το Αντώνης Παπαδόπουλος θα "σκεπάζει" πάντα τον οποιονδήποτε χορηγό θα μπει δίπλα του. Αυτή είναι η μεγάλη δυσκολία"

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Εκτός πλάνων ο Γιαννιώτας - Η ομάδα που τον θέλει, αλλά ο ίδιος... ΔΕΝ «ψήνεται» να πάει!

Εκτός πλάνων ο Γιαννιώτας - Η ομάδα που τον θέλει, αλλά ο ίδιος... ΔΕΝ «ψήνεται» να πάει!

Ο Χιμένεθ ενημέρωσε τον Γιαννιώτα ότι δεν είναι στα πλάνα του, αλλά ο Έλληνας εξτρέμ δεν θέλει να... ακούει για Λάρισα!

BEST OF THEMASPORTS