Γκάρι Ροντρίγκες: Το ποσό που θα πάρει στον Απόλλωνα και το "όχι" σε τρείς άλλες ομάδες

Γκάρι Ροντρίγκες: Το ποσό που θα πάρει στον Απόλλωνα και το "όχι" σε τρείς άλλες ομάδες

Διαβάστε τι αναφέρει η ελληνική ιστοσελίδα metrosport.gr για την μεταφραφή του Γκάρι Ροντρίγκες στον Απόλλωνα,

Ο Γκάρι Ροντρίγκες συμφώνησε για τα επόμενα δύο χρόνια με τον Απόλλωνα Λεμεσού και αυτή είναι μια ηχηρή μεταγραφή για το κυπριακό ποδόσφαιρο.

Στα 34 του ο άσος από το Πράσινο Ακρωτήρι, που έχει περάσει από ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, μεταξύ άλλων, πήγε στην κυπριακή ομάδα για να της δώσει ουσιαστική επιθετική ενίσχυση και για να συμβεί αυτό χρειάστηκε να συνεργαστούν δύο Έλληνες.

Ο Τάσος Μαραγκοζιδης που είχε βοηθήσει να έρθει ο Στέφαν Σβαμπ στον ΠΑΟΚ και ο Μιχάλης Κολιοφάς που έχει έδρα στην Κύπρο, συνεργάτες στην εταιρία Soccer and more.

Μάλιστα, για να πάει στον Απόλλωνα ο Ροντρίγκες άφησε στην άκρη δύο προτάσεις από τουρκικές ομάδες πρώτης κατηγορίας και μια πολύ καλή οικονομικά από την Ικντίρ της δεύτερης που του έδινε 500.000 ευρώ καθαρά. Στον Απόλλωνα Λεμεσού μαζί με μπόνους θα πάρει περίπου 450.000 ευρώ.

 
 

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ-ΠΑΦΟΣ: Το... παστέλωσε ο Βέισμπεκ, σε ματς με 3 κόκκινες!

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ-ΠΑΦΟΣ: Το... παστέλωσε ο Βέισμπεκ, σε ματς με 3 κόκκινες!

Ο Απόλλωνας υποδέχεται την Πάφο για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Θυμηθείτε τι έγινε στον α' γύρο.