ΑΕΛ: Καλεί τα μέλη της σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση - Ποιος ο λόγος

ΑΕΛ: Καλεί τα μέλη της σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση - Ποιος ο λόγος

Με ανακοίνωση που εξέδωσε το Σωματείο ΑΕΛ, καλεί τα μέλη του σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 2 Ιουλίου.

Αναλυτικά:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού καλεί τα μέλη του σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 02 Ιουλίου 2025, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:30 στην αίθουσα St. George, παραπλεύρως του κλειστού γηπέδου “Νίκος Σολομωνίδης” στην οδό Γεωργίου Θυρώτου 1, 3012, Λεμεσός.

Σκοπός της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης είναι η ενημέρωση των μελών για την πρόθεση ιδιωτικής εταιρείας να αγοράσει μερίδιο μετοχών της εταιρείας που διαχειρίζεται το ποδοσφαιρικό τμήμα του Σωματείου.

Δικαίωμα συμμετοχής στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση έχουν μόνο τα μέλη με τακτοποιημένες συνδρομές.

Σημειώνεται ότι την ημέρα της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης θα μπορούν να γίνονται πληρωμές, ωστόσο ΔΕΝ θα πραγματοποιούνται εγγραφές.

Όσοι επιθυμούν να εγγραφούν μέλη του Σωματείου μπορούν να το πράξουν στον πιο κάτω σύνδεσμο: https://www.aelimassol.com/members/».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

ΘΩΡΗΚΤΟ Χάαλαντ, κατατρόπωσε τη Βραζιλία με δυο γκολάρες και έστειλε τους Βίκινγκ στους «8»! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΘΩΡΗΚΤΟ Χάαλαντ, κατατρόπωσε τη Βραζιλία με δυο γκολάρες και έστειλε τους Βίκινγκ στους «8»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια απίθανη Νορβηγία νίκησε στα ίσα με 2-1 τη Βραζιλία, έχοντας ξανά για πρωταγωνιστή της τον φοβερό και τρομερό Χάαλαντ και πανηγυρίζοντας μια θρυλική πρόκριση στα προημιτελικά του Μουντιάλ!