Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Σαμάτα στον ΠΑΟΚ: «Τι ταξίδι… Τι σύλλογος!»

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Σαμάτα στον ΠΑΟΚ: «Τι ταξίδι… Τι σύλλογος!»

Ο Σαμάτα αποτελεί παρελθόν από τον ΠΑΟΚ, αποχαιρετώντας τον σύλλογο, τους συμπαίκτες του και τους φιλάθλους και ευχαριστώντας τους για την στήριξή τους.

Ο Αλί Σαμάτα δεν θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα του ΠΑΟΚ, με τον «Δικέφαλο του Βορρά» να ανακοινώνει την αποχώρησή του.

Ο 32χρονος επιθετικός έστειλε το αποχαιρετιστήριο μήνυμά του στην ομάδα, μέσω μιας ανάρτησής του στα social media, ευχαριστώντας τους φιλάθλους για την αγάπη και στην στήριξη που του έδειξαν!

Το μήνυμα του Σαμάτα:

«Τι ταξίδι… Τι σύλλογος είναι ο ΠΑΟΚ

Από την πρώτη μέρα που ήρθα στην ομάδα, όλοι με έκαναν να νιώσω ευπρόσδεκτος και με υποστήριξαν, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου.

Στους συμπαίκτες μου, το προπονητικό τιμ και όλους όσους βρίσκονται γύρω από την ομάδα… Σας ευχαριστώ για τη φιλία, την αγάπη και τη στήριξη.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Φλικ: “Ευχαριστώ τον Ντέκο και τον πρόεδρο που έχτισαν αυτή την υπέροχη Μπαρτσελόνα”

Φλικ: “Ευχαριστώ τον Ντέκο και τον πρόεδρο που έχτισαν αυτή την υπέροχη Μπαρτσελόνα”

Η Μπαρτσελόνα έδωσε το σύνθημα για την έναρξη της νέας σεζόν μέσω του αγώνα της με την Αλ Αχλί για το τουρνουά Ζοάν Γκαμπέρ, με τον Χάνσι Φλικ να παίρνει το λόγο και να ευχαριστεί τους διοικούντες τον σύλλογο για τις κινήσεις που πραγματοποίησαν το φετινό καλοκαίρι.