Έμειναν στο «0» και «ζωντανές» για πρόκριση Σάλτσμπουργκ και Αλ Χιλάλ

Έμειναν στο «0» και «ζωντανές» για πρόκριση Σάλτσμπουργκ και Αλ Χιλάλ

Σε ένα ματς που άξιζε για περισσότερα πράγματα, Σάλτσμπουργκ κι Αλ Χιλάλ ήρθαν ισόπαλες 0-0 για τη δεύτερη αγωνιστική του όγδοου ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων που διεξάγεται στις ΗΠΑ.

«Ζωντανές» για την πρόκριση στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων έμειναν Ζάλσμπουργκ κι Αλ Χιλάλ, οι οποίες ήρθαν ισόπαλες 0-0 στις ΗΠΑ για τη δεύτερη αγωνιστική του όγδοου ομίλου της διοργάνωσης.

Οι δύο ομάδες έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρουν και να πάρουν τη νίκη, με τους Άραβες να έχουν την περισσότερη ώρα την κατοχή της μπάλας και τους μόνιμους πρωταθλητές Αυστρίας να ποντάρουν περισσότερο στις επικίνδυνες αντεπιθέσεις τους χωρίς αποτέλεσμα.

Έτσι, η ομάδα της Red Bull ισοβαθμεί στην κορυφή του γκρουπ με τη Ρεάλ Μαδρίτης στους 4 βαθμούς, ενώ η Αλ Χιλάλ πήγε στους 2 κι όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Φωτίου για την απόρριψη της έφεσης για Καφού: «Διαβεβαίωσα τον πρόεδρο της ΑΕΛ ότι γίνονται αλλαγές και πρέπει να δοθεί χρόνος...»

Φωτίου για την απόρριψη της έφεσης για Καφού: «Διαβεβαίωσα τον πρόεδρο της ΑΕΛ ότι γίνονται αλλαγές και πρέπει να δοθεί χρόνος...»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM παραχώρησε ο πρόεδρος της επιτροπής εθνικών ομάδων και εκπρόσωπος της ΑΕΛ στην ΚΟΠ, Φώτης Φωτίου, ο οποίος μίλησε για την απόφαση του Εφετείου που απέρριψε την έφεση της Λεμεσιανής ομάδας για την εξοντωτική ποινή στον Καφού, αλλά και για την χθεσινή δραματική νίκη της Εθνικής Κύπρου.

BEST OF THEMASPORTS