Μεξικό και Κόστα Ρίκα έμειναν στο... μηδέν, αλλά προκρίθηκαν παρέα στα προημιτελικά του Gold Cup! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μεξικό και Κόστα Ρίκα έμειναν στο... μηδέν, αλλά προκρίθηκαν παρέα στα προημιτελικά του Gold Cup! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μεξικό και Κόστα Ρίκα έμειναν στο 0-0 λόγω… Κέιλορ Νάβας αλλά προκρίθηκαν παρέα στα προημιτελικά του Gold Cup. Δεν έπαιξε ο Πινέδα.

Το ντέρμπι για την πρώτη θέση του πρώτου ομίλου του Gold Cup δεν είχε νικητή ή… γκολ. Μεξικό και Κόστα Ρίκα έμειναν στο 0-0 στη Νεβάδα, χάρη κυρίως στον Κέιλορ Νάβας ο οποίος με φοβερές αποκρούσεις δεν επέτρεψε στην ομάδα του να ηττηθεί.

Πάντως με το αποτέλεσμα αυτό το Μεξικό πήρε την πρώτη θέση στον όμιλο λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων (+3 έναντι +2) και θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά τη Σαουδική Αραβία (στις 29 Ιουνίου), ενώ η Κόστα Ρίκα θα αναμετρηθεί με τις ΗΠΑ.

Ο Ορμπελίν Πινέδα της ΑΕΚ δεν χρησιμοποιήθηκε στην αναμέτρηση από τον Χαβιέρ Αγκίρε, που είδε στο 94’ να ακυρώνεται ως οφσάιντ μέσω VAR το γκολ του Σαντιάγκο Χιμένες ανάποδο ψαλίδι.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

«Πάντα ζητά περισσότερα, με βοήθησε πολύ»: Πώς είχε περιγράψει ο Φερνάντο Τόρες, όσα «κέρδισε» από τον Ράφα Μπενίτεθ;

«Πάντα ζητά περισσότερα, με βοήθησε πολύ»: Πώς είχε περιγράψει ο Φερνάντο Τόρες, όσα «κέρδισε» από τον Ράφα Μπενίτεθ;

Ο Φερνάντο Τόρες «μεγαλούργησε» υπό τις οδηγίες του Ράφα Μπενίτεθ και γι’ αυτό στο παρελθόν, δεν έχει διστάσει να παραδεχθεί πως «χρωστά» πολλά στον Ισπανό τεχνικό.